Maailmankarttani

Matkustus on yksi intohimoistani ja reissailtua on tullut jonkun verran. Yritän päästä reissuun aina kuin vain on mahdollista. Tällä hetkellä olen käynyt 52 maassa (08/2016). Tavoitteenani oli vierailla 50 maassa ennenkuin täytän 30-vuotta ja siinä onnistuin vuotta ennen määräaikaa. Välilaskuja ei luonnollisesti tähän maalukuun lasketa. Vaikken matkustakaan maabongaukset mielessäni niin yleensä haluan kuitenkin vierailla uusissa kohteissa/maissa jolloin se maaluku ihan itsestään kipuaa ylöspäin.

Alla näkyy maat joissa olen päässyt käymään tähän mennessä. Blogiin on tullut myös jonkun verran kirjoitettua matkustusjuttuja ja ne kaikki löytyy Matkakohteet-tunnistus tägin alta.

Aasia

Kambodza, Indonesia, Singapore, Pakistan, Vietnam, Azerbaidzan

Afrikka

Marokko, Etelä-Afrikka, Egypti, Kenia, Tansania, Botswana, Zimbabwe, Mosambik

Väli-Amerikka & Karibia

Costa Rica, Panama, Kuuba, Bahama

Eurooppa

Belgia, Suomi, Italia, Liettua, Alankomaat, Sveitsi, Tsekki, Ranska, Venäjä, Itävalta, Bulgaria, Tanska, Saksa, Latvia, Monaco, Puola, Espanja, UK, Kroatia, Viro, Kreikka, Irlanti, Portugali, Ruotsi, Vatikaani, Slovakia, Norja

Lähi-Itä

Qatar, Yhdistyneet Arabiemiraatit, Turkki

Pohjois-Amerikka

Kanada, Mexico, USA

Oseania

Australia

Etelä-Amerikka

-

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa Argentiinaan varittamaan tuota karttaa myos Etela-Amerikan kohdalta! :) Tanne voi aina paeta sopivasti esimerkiksi silloin, kun Euroopassa on kylma. Eika nama talvetkaan kovin hurjia ole ainakaan paakaupunkin korkeuksilla, saati pohjoisempana trooppisilla alueilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmittaa hirmuisesti etten ole viela paassyt Etela-Amerikassa kaymaan! Argentiina on kylla ihan top-listalla, harmi vaan kun se on sen verran kaukana minusta ettei ihan viikon vierailu toimi!

      Poista

Kiva kun kommentoit!