tiistai 28. helmikuuta 2017

Uusia tuulia

Ajattelin tulla tännekkin kertomaan meidän uudesta pienestä projektista jota työstin tuossa helmikuun loppupuolella. Nimittäin jo pari vuotta ollaan ajateltu äidin kanssa kuinka meidän pitäisi perustaa oma blogi ja nyt vihdoinkin sille tuli otollinen aika. Joten minä aloitin työstämään alustaa ja äiti postauksia. Sen seurauksena syntyikin meidän yhteinen äiti-tytär blogi:


Säännölliset lukijat täällä blogissa ovat varmaan huomanneet että olemme kuin kaksi marjaa äidin kanssa ja sen takia idea blogin perustamiseen syntyikin hyvin helposti. Meillä on samoja kiinnostuksenkohteita ja tälläinen yhteinen harrastus (varsinkin kun emme asu samassa maassa) tuntui hyvältä ajatukselta. Elämänmakuja-blogi on enemmän sellainen lifestyle-blogi tyypiltään jossa me jaamme reseptejä ja sisustusjuttuja unohtamatta tietenkään matkustusta. Mutta sisällöltään blogi on siis hieman erilainen kuin tämä minun nykyinen ulkosuomalais-blogi! Mikäli kuitenkin aiheet kiinnostaa niin kannattaa käydä kurkkaamassa! Meitä voi seurata Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.  

My post-University Lifea en ole vielä hautaamassa, mutta ainakin toistaiseksi innostus on kovempi päivittää tuota uudempaa blogia! Mutta ehkä tulen tännekin päivittelemään postauksia aina kun aikaa ja innostusta riittää! 

2 kommenttia:

  1. Mulla oli mennyt tää ihan ohi. Onpa ihana idea! Käyn klikkailemassa itseni uuden blogin seuraajaksi. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!