sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Hauskaa paasiaista!!

Heissulivei!!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa paasiaista kaikille!

Meikalainen viettaa paasiaista tenttikirjojen parissa :( Eilen oli eka tentti, siita demokratia kurssista. Tuntui etta se meni ihan ok, olis tietty voinut menna viel paremmin. Kirjotin semmoset 17 sivua :):) Mut niinkun sanottu,laatu korvaa maaran et olisin varmaan saanut asiat tiivistettya lyhyempaankin tilaan mutta kun mulla on tapana vahan lorpotella :):)
Seuraava tentti onkin sit tiistaina, ja vuorossa on IPE, josta en ole kauheen huolissani.

Taalla on supernatti paasiaispaiva ja mun paasiaisen pelasti (ei tuntunut eilen olleenkaan paasiaiselta) iso pinkki paasiaismuna jonka sain aamulla, jee,jee!!

Pakko viela mainita siitakin etta satuin selailemaan uutisia samalla kun juttelin aipan kanssa puhelimessa (important fact that everyone should know..eli totaalisen irrelevanttia :))mut joo anyways..silmiin sattu uutinen, tutkimuksesta jossa selvitettiin tunnetuimpia eurovaaliehdokkaita. Timo Soini oli ykkosena listalla ja tokana oli Jani Sievinen!!!!! Sanon vaan sen verran etta jos Sievinen paasee Europarlamenttiin niin ma ryhdyn johonkin lakkoon. Okei, saadaanhaan noilla julkkisehdokkailla hienosti nakyvyttaa politiikkaan, jota selvastikin tarvitaan etta ihmiset jaksaa kiinnostua Eurovaaleista, mut oikeesti, onko ne ikina saanut mitaan jarkevaa aikaan?? Niin..sita minakin :)

Mut jeps, nyt meikalainen palaa lukujen pariin, iltapaivalla pitais lahtee kavelylle kun on niin natti keli!

Aurinkoista paasiaista!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!