keskiviikko 2. helmikuuta 2011

10 km

Menin sitten ilmoittautumaan juoksukisaan toukokuussa. Kyseessä on vaan naisten 10 km juoksu Glasgowssa, mutta toimii hyvänä motivaattorina itselleni käydä salilla ja pitää itsensä kondiksessa.
Täällä tuntuu myös olevan suosittua "juosta" jollekkin Charitylle, ja juoksukilpailuiden sivuilla olikin pitkä lista eri hyväntekeväisyysjärjestöistä. Homma on todella organisoitua ja lahjoitusten tekeminen on tehty todella helpoksi ja luotettavaksi. Sen takia päätin minäkin kantaa korteni kekoon ja kerätä rahaa organisaatiolle Breakthrough Breast Cancer. Tämäkin organisaatio toimii kokonaan lahjoituksien varassa, joten tälläiset tapahtumat ovat myös heille tärkeitä.

Parin viikon sisään minulle pitäisi tulla heiltä paketti, joka sisältää mm. oman t-paidan kisaa varten, sekä muuta infoa. Ajattelin perustaa rahanlahjoituksien saamisen lähinnä JustGiving-sivuston varaan, jossa ihmiset voivat turvallisesti ja luotettavasti lahjoittaa rahaa maksamalla suoraan luottokortilla. Sivustolla voi sitten seurata kuinka treenaukset sujuu ja kuinka paljon rahaa on tullut kerättyä.Nyt ei muuta siis kuin treenaamaan! Tosin täytyy käydä ensin varmaan hakemassa kunnon juoksukengät kun en sellaisia vielä omista. Onneksi kaveri työskentelee juoksuliikkeessä, joten saan ainakin henkilökohtaista neuvontaa!

Tosin samaan hengenvetoon täytyy todeta, että ennen en rupea treenaamaan kunnes tämä pahuksen disse on saatu alta pois. Ensi viikon torstaina on palautus joten loppu häämöttää jo lähellä!

2 kommenttia:

  1. Nice!! 10 kilsaa on kuitenkin ihan kiva pituus. Mä aina vaan mietin, että kun on noita hyväntekeväisyys juoksuja.... Miksi esim. noita paitoja painetetaan? Eiks olisi parempi myös laittaa ne rahat hyväntekeväisyyteen :)

    VastaaPoista
  2. Good point! Kai se on niiden keino saada näkyvyyttää omalle organisaatiolle, voisin kuvitella ainakin näin.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!