sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Stylish Blogger

Sain tälläisen tunnustuksen Annikalta, ja koska välttelen tällä hetkellä salille menoa, totesin että tämä on oiva aika toteuttaa tämä. Eli tarkoituksena on kirjoittaa seitsemän asiaa itsestään ja laittaa eteenpäin. En nyt kyllä ajatellut laittaa tunnustusta eteenpäin, koska kaikki lempiblogini on sen jo tainut saada.


1) Pystyn syömään suuria määriä Fazerin sinistä hyvin lyhyessä ajassa. Sain paketin kotoa viime torstaina joka sisälsi kaksi levyä Fazerin sinistä. Molemmat levyt tuli tuhottua perjantaihin mennessä. Hyvää osviittaa tästä antaa perjantainen Facebook päivitys:


"managed to develop a nice little panic attack about the future and therefore destroyed a bar of Fazer's. That's 200 g of chocolate in 30 min, hups."


2) Saman päivän aikana kun rupesin murehtimaan tulevaisuudesta kävi monta pientä juttua ja yhtäkkiä asiat selkeentyivätkin vähän. Tai, ei ehkä selkeentyneet mutta uusia kuvioita tuli mukaan ja toivon mukaan alan kohta tietämään minne tie vie kesän jälkeen.

3) Ikävöin saunaa välillä ihan hirveästi. Täällä on nyt jo pari päivää satanut sellaista ällöttävää pientä tihkua ja tuntuu että kylmä menee luihin ja ytimiin. Sauna olisi aivan ihana.

4) Tällä hetkellä minua ei tosin yhtään harmita että en ole Suomessa. - 30 C pakkasta ei todellakaan ole meikäläisen juttu. Facebookista onkin hauska lukea statuspäivityksiä missä mennään korkeimpiin lukemiin.

5) Olen todella lähdössä sinne Pietariin pääsiäisloman aikana, matkaseurana iskä. Me molemmat ollaan aina haluttu käydä Pietarissa, joten nyt on kaikki liput ja hotellit varattu. Viisumin toivottavasti ehdin saada niiden kahden viikon aikana jotka vietän Suomessa ennen matkaa. Nyt isä ilmoitti kuitenkin mulle, että se on kuulemma minun tehtävä opetella venäjän- kieliset aakkoset, jotta ei jouduta spaghetin sijasta syömään sammakonreisiä. Ajattelin kuitenkin juksata sen verran että otan lunttilapun mukaan ja opettelen sitä mukaan kun pitää jotain saada selville.

The Finns, minus one
6) Juhlittiin perjantaina ihanan ystävän 25-vuotis synttäreitä, ja hauska tyttöjenilta olikin! Synttärisankari oli varannut pöydän VIP-puolelta Tiger Tiger- klubista. En ole mikään Tiger Tigerin suuri ystävä, siinä klubissa on monta juttua pielessä, mutta toisaalta kunhan on hyvä seura niin hauska ilta on taattu!

7) Painiskelen tässä juuri suurien ongelmien kanssa. Lähteäkö kaupungille nyt, ja samalla käydä ostamassa juoksulenkkarit ja mennä illalla salille? Vaiko jättää kaupunkireissu väliin ja lähteä nyt juoksemaan? Taidan kummiskin lähteä kaupungille. Pakko päästä ulos talosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!