keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Onnellinen pieni tyttö

Siinä se on nyt. Lukuisten kirjastossa vietettyjen tuntien tulos, 52 sivua, yli sata viittausta, 5 sivua lähdeaineistoa ja lukuisten hermoromahduksien tulos. Mun lopputyö!
Tänään palautin siis sen Department of Politics and IR: lle ja kyllä täytyy sanoa että nyt on huojentunut olo. Yksi etappi takana ja valmistuminen hieman lähempänä.

Tällä hetkellä väsymys on kova, eilen illalla/yöllä tuli mentyä lähempänä kolmea nukkumaan ja aamulla kahdeksalta herätys. Nyt aattelin yrittää pitää silmäni auki kymppiin saakka syömällä suklaata ja pitämällä HIMYM-maratoonin. Sit voikin mennä nukkumaan.

Huomenna onkin sitten lähtö Lontooseen kansainväliseen Model United Nations konferenssiin. Huah. Ehtihän sitä tässä jo hetken levätä.

4 kommenttia:

 1. Jei, onnittelut! Itse pääsen nauttimaan tosta fiiliksestä myös kuukauden päästä :P

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, tsemppiä vielä sulle vikalle kuukaudelle - kyllä se tuntuu sit kivalta kun pääsee vihdoin palauttamaan työn!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Varmaan huojentavaa saada päätökseen iso duuni. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Sonja, tuntuu ihanalta tällä hetkellä. Vaikka vieläkin on ajoittain takaraivossa tunne, että jotain pitäisi tehdä,että löhöilyn ei pitäisi olla sallittua :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!