torstai 10. helmikuuta 2011

LiMUN 2011, here we come!

Mitä tapahtuukaan kun disse on palautettu? Rentoilua, nukkumista ja aivojen tyhjentämistä vai?
Ei suinkaan, lähdetään nimittäin 5-hengen delegaatiolla kohti Lontoota ja kansainvälistä Model United Nations- konferenssia (MUN) kohti. Jos joku ei tiedä, niin tuo MUN on todella siis malli-YK, eli tässä konferenssissa on tarkoitus simuloida YK:n General Assemblyä. Ensimmäinen MUN-konferenssini (joka viikottaisten harjoitus sessioiden lisäksi täällä Aberdeenissä) oli ScotMUN 2010 Edinburghissa. Lähdin sinne todella jännittyneenä ja varmana että en selviä, ja loppuelopuksi viikonloppu oli mielettömän hauska ja kiva. Ja sainpa myös uusia tuttavuuksia! Eli vaikka tällä hetkellä into lähteä konferenssiin on aika lähellä nollaa, tiedän että loppuenlopuksi siellä tulee varmasti olemaan hauskaa!

www.limun.org.uk
Kuulemma konferenssi on myös luonteeltaan paljon "vakavampi" kuin ScotMUN. Meidän delegaatiomme edustaa Espanjaa ja itse olen SOCHUM-komiteassa, eli Social, Humanitarian and Cultural committee. Aihena on mm. Internally Displaced Persons & Illicit Trafficking of cultural property. Ehkäpä opin jotain uuttakin!

Perjantai-illaksi on myös järjestetty iso Committee Dinner jossa voi sitten tutustua kunnolla muiden yliopistoiden delegaatioihin - yleensä nämä tälläiset "socials" onkin paras tapa tehdä uusia tuttavuuksia!

Niinkuin sanottu, konferenssiohjelma näyttää melko täydenpuoleiselta, joten kauheasti ei aikaa jää kierrellä Lontoota ympäriinsä. Me kun lähdemme todella tänään yöbussilla kohti London Cityä ja paluumatka alkaa sunnuntai-iltana klo.10.30 ja takaisin Aberdeenissä meidän pitäisi olla maanantai-aamuna klo.10.30.

Ainakin muutamista blogeista olen bongannut, että Lontoossa taitaa olla paljon lämpimäpää kuin täällä, joten saisi pysyä ne kelit sellaisina, kiitos! Pieni auringonpaiste ja lämmin keli kuulostaa tähän harmauteen oikein hyvältä!

Voih, tämä tarkoittaa että pitäisi varmaan pakata jotain mukaan..*tuplahuokaus*

1 kommentti:

  1. Täällä etelässä on jo ihanan "lämmintä" eli nahkatakki riittää hyvin, harvoin tarttee edes huivia :) rakastan tän maan säätä, niin ironiselta kuin se kuulostaakin :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!