maanantai 28. helmikuuta 2011

Viikonlopun hulinoita

Sinne se taas viikonloppu meni. Mitä sitten tapahtui? Ei mitään erikoista, mutta olipahan ainakin ihanan rento viikonloppu!

Perjantai-iltana Aberdeen tarjosi meille ihan uusia puolia kun mentiin "The Green" alueelle, joka sijaitsee Aberdeenin pääkadun Union Streetin alapuolella. Alue on täynnä pieniä ja viihtyisän näköisiä ravintoloita ja putiikkeja. Käytiin syömässä Cafe 52 joka oli todella positiivinen yllätys, sekä hintatasonsa että makoisien ruokiensakin puolesta. Nähtiin pari muutakin kivaa ravintolaa alueella, joita pitäisi tulla vielä kevään aikana testaamaan. Perjantai-ilta päättyi yksien drinkkien kautta kotiin jo ennen puoltayötä. Oli ihanaa rentoutua hieman kavereiden kanssa ja sit päästä nopeesti nukkumaan.

Lauantaina tuli tehtyä jotain jota en ole sitten tehnyt yläasteen jälkeen. Menin nimittäin pelaamaan salibändyä. Sanoisin että oli aika mielenkiintoista, varsinkaan kun en osaa pelata sählyä sitten ollenkaan. Viimeksi kun olen pelannut sählyä, olen todella varmaan ollut semmoinen 13-vuotias. Ja en tiedä miten te olette pelannut, mutta meidän peräkylällä asenne oli, että varpaita hakattiin sillä mailalla niin kauas kunnes vastuja luovutti sen pallon sulle mutisematta. Se oli hieman erilaista pelailua silloin nuorempana ;)

Sunnuntaina sää näytti taas parhaat puolensa ja mentiinkin pitkälle 2 h kävelylenkille rannalle. Tuli hirvee koirakuume kun rannalla näkyi vaikka mitä ihania pentuja ja koiria. Oli muutenkin kyllä niin ihana keli ettei olisi voinut olla parempaa päivää ihanalle sunnuntai kävelyretkelle! Käytiin ostamassa tanskalaisia turkinpippureita Lidlistä matkaevääksi, ja ne ei tunnu paikallisille maistuvan yhtä hyvin kuin meille pohjoismaalaisille..

Ensi viikolla olisi kaikkea kivaa ohjelmaa joka illaksi jos vaan jaksaisi käydä jokaisessa. Nimittäin maanantaina starttaa meidän yliopistossa International Development Week ja joka päivälle kuuluu mielenkiintoista ohjelmaa. Huomenna olisi heti luvassa väittely aiheesta "The role played by Human rights in the field of International Development".  Muille illoille olisi luvassa luentoja, leffa-iltaa sekä aiheeseen liittyvä MUN-sessio. Pitäisi siis olla mielenkiintoinen viikko luvassa.

1 kommentti:

  1. Siis lunta lunta ja lunta -ei oo reilua että joku asuu massa jossa EI OLE LUNYA enään!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!