torstai 17. helmikuuta 2011

Vajoaminen 12-vuotiaan tasolle

Joskus ne pienet, täysin merkityksettömiltä tuntuvat kivat asiat tekevät päivän. Kuten..

Paketin saaminen Suomesta heti aamusta. Isi oli laittanut paketin joka sisälsi suklaata (tietysti), salmiakkia sekä pari Hesarin uutisartikkelia. Paketti sai heti hymyn huulille (ja myöskin suklaan tuhoamisefektin 15 minuutissa,hups).

Suklaata, salmiakkia ja sivistystä - mitä muuta elämään voi tarvita?

Reissu kaupungille kaverin kanssa, jolloin kävelymatkalla törmää tälläiseen näyteikkunaan..

Myytävänä radio, patsaita ja yksi koira

Päätin vihdoin ostaa sen uuden pinkin Nokian (jonka on muuten muutama muukin ostanut blogeista päätellen, saattaa johtua siitä syystä että Suomessa kyseinen kapistus maksaa 110 erkkiä ja täällä pulitin siitä 59 puntaa) ja sinua palvelee aivan ihanan ystävällinen myyjä.

Vajoat 12-vuotiaan tasolle loppupäiväksi kun uuden puhelimen kanssa leikkiminen on maailman HAUSKIN asia (rakastan mun uutta puhelinta).

Perinteiset iltapäiväkahvit lempikahvilassa Tinderboxissa sekä korttien kirjoittelu tuokio.

Ajatus siitä että voi mennä kaverille syömään illallista ja hengailemaan, ilman että tarvitsee murehtia tekemättömiä kouluhommia.

Nyt jatkan ehkä tuota puhelimen kanssa leikkimistä, tai sitten voisin lopettaa hyvän päivän siivoamalla meikäläisen sikolättihuoneen, jotta päivästä tulisi entistäkin parempi. Tai ehkä vaan katson telkkaria.

Ihana puhelin ja seuraava kirja jota aloitan lukemaan


Tänään on ollut siis todella kiva päivä. Huomenna on aamuherätys jo kahdeksalta, jotta ehtisin yhdeksän luennolle (joka kestää 2 h, yhtä tuskaa), sitten yritän vihdoinkin mennä lenkille ja illalla juhlitaankin hyvän ystävän 25-vuotis synttäreitä! Ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta tuo sun Suomi-pakettisi.:) Mun suomalaisten kavereiden alakerrassa on semmoinen liettualainen kauppa, missä myydään kolmea (!!) Fazerin tuotetta: Geishaa, Tuplaa ja Kismetiä. Toimivat loistavina Suomi-kaipuun torjujina.:D

    VastaaPoista
  2. Geisha, tupla ja kismet -ihme tripletti! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!