tiistai 22. helmikuuta 2011

Kevätaurinko

Tämähän voisi olla kesäkuva!
Tänään oli koko päivän ihan mieletön keli, ja niinkuin olen tuhat kertaa aikaisemmin todennut, aurinkoinen keli tekee kyllä päivän! Laitoin sen kunniaksi jopa arskat silmille ja heti tuli tosi keväinen olo!

Yliopistolla kului päivä Human Rights-kurssin parissa, johon olen melkoisen pettynyt. En tiedä mitä odotin koko kurssilta, mutta en ainakaan sitä mitä nämä viimeiset kolme luentoa ovat olleen. Toisaalta esseenä tehdään case study jonkun tietyn maan (mun tapauksessa Venäjä) ihmisoikeustilanteesta. Joten se on varmasti ainakin mielenkiintoista! Nyt oliskin hyvä mahdollisuus ruveta kirjoittamaan esseetä ajoissa kun vielä ei ole hirveästi yliopistohommia. Esseen palautus kun on viikkon pääsiäisloman jälkeen ja olisi kiva olla murehtimatta sitä loman aikana.

Havahduttiin myös siihen tosiasiaan että tätä lukukautta ei olekaan niin montaa viikkoa enää jäljellä, varsinkin kun ottaa 3 viikon  pääsiäisloman pois laskuista. Ottaen huomioon kuinka innoissani olin valmistumassa syksyllä, nyt tuntuu että olisi kiva pysäyttää aika hetkeksi. Elämä tuntuu niin ihanan tasaiselta tällä hetkellä.Tutoriaalin jälkeen mentiin katsomaan kaverin 5 kk vanhaa chihuahuan-pentua. Voi että se oli söpö ja positiivinen! Tosi utelias eikä yhtään vieraskorea! Tuntui vaan tosi oudolta olla tekemisissä niin pienen koiran kanssa, kun olen tottunut meidän 3:n koiraan (10 kg, 30 kg, 30 kg), joista kaksi on kuitenkin sellaista keskikoko-luokkaa. Pelkäsin koko ajan kävellessäni että tallaan sen. Vietetiin sitten reilu tunti leikkien pennun kanssa. Kamala hauvakuume tuli! Toisaalta tuli kanssa ikävä omia hauveleita, vaikkei ne ihan sylikoiria olekaan (toisaalta se ei ole ikinä estänyt niitä änkemästä syliin,päinvastoin)..

Lelu oli vähintäänkin yhtä suuri kuin koira

Tsekatkaa toi kieli!

Tarkkana kuin porkkana!

Ja vaikka viimeisimmässä postauksessa vielä välttelin salille menoa, eilen sitten aloitin. Ja ai että kuinka muistinkaan taas  miten hyvä olo salilla käymisestä tulee! Toisaalta, joka kerta kuin aivastan, yskin tai nauran niin vatsalihaksiin sattuu. Tulee heti halu syödäkin terveellisemmin. Toivottavasti jaksan jatkaa samalla tavalla, eikä innostus lopahda heti ensimmäisen viikon jälkeen. Nyt motivaattorina toimii se 10 km juoksukisa toukokuussa. Aika noloa on jos laitoin tavoiteajaksi 1 h ilmoittautumisen yhteydessä ja päädynkin maaliin vasta 2 h jälkeen... Tosin uusi tavoiteaika on alle tunnin, koska kämppis totesi "että ihan hyvin jaksat pienellä treenaamisella sen alle tuntiin juosta".
Salilla käymisen kunniaksi, kokkasinkin tänään todella terveellisen aterian: lohta ja paljon vihanneksia! Ja hyvää oli!

Paljon vihreetä!
Huomenna ajattelin vääntäytyä "aamulenkille" (eli ehkä joskus kympin aikaa) jos vaan sää sallii. Kaipaisin raitista ilmaa, on se ulkona juokseminen kuitenkin paljon mukavampaa kuin juoksumaton tallaaminen salilla. Huomenna illalla onkin sitten vaalikoulutus luvassa toukokuun Skotlannin parlamenttivaaleja silmällä pitäen joihin hain töihin. Minä pääsen osallistumaan niihin nimikkeellä "polling clerk". Kaipa se huomenna paljastuu mitä tehtäviini tarkalleen sitten kuuluu. Jännää!

2 kommenttia:

  1. Kyllä kympin voi juosta alle tunnissa. Muistaakseni juoksin sen jotain 50 min kun sen juoksin joskus. Laitoin 2 h siihen puol maratoniin. HAHAHAHA, not gonna happen. Ihanaa, et teil on jo tollane sää. :( Tääl on viel lunta ihan sikana ja pakkasta vaikka muille jakaa...

    VastaaPoista
  2. Anna, kyllä täytyy olla tosi huonossa kunnossa et en pystyis sitä siihen tuntiin vetämään.. Mut eihän sitä koskaan tiedä :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!