keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pyjama Day

Tälläinen päivä pitäisi olla kerran kuussa, ottaa irtiotto arjesta ja vaan rentoutua. Kansallinen vapaapäivä ja kaikki olisivat iloisempia!

Päätettiin kaverin kanssa nyt dissen palautuksen kunniaksi pitää rentoilupäivä tänään ja olla tekemättä mitään turhan järkevää. Päivä koostui siis leffojen katselusta, lukemisesta (ei mitään yliopisto-kamaa todellakaan), päikkärien nukkumisesta sekä hyvän ruuan kokkailusta (herkkusalaattia ja mokkapaloja). Ja olo on nyt ihanan löysä, nyt jaksaakin taas tallustella (ehkä) yliopistolle huomenna.

Olotila oli kutakuinkin tämmöinen koko päivän. Kuvassa meidän Marski lempiasennossaan.
Saatoin myös katsella kesäkuvia koneelta, ajatukseni saada ne kehitykseen, jotta ne odottaa minua kun pääsen Suomeen. Kesäkuvien katseleminen on aina suuri virhe, tulee pienoinen masennus kun katselee ulos harmauteen. Viime kesä oli aivan mahtava, joten toisaalta ihanaa että kaikki muistot on taltioitu kuviin että niitä voi ihastella näin vesisateen keskellä.

Loppuviikolle onkin tiedossa paljon kivaa ohjelmaa, ja minulla on myös edessä "vapaa" viikonloppu. En ole menossa minnekkään, kukaan ei ole tulossa tänne ja olen viettämässä viikonloppua ihan yksin. Ajatus tuntuu todella oudolta. Enköhän keksi kuitenkin viikonlopuksi ohjelmaa, onhan tiedossa kahdet synttärit, salilla käyntiä (vihdoinkin) ja pitäisi tehdä retki kaupungille ostamaan uudet juoksukengät kun kämppis on kerran viikonloppuna töissä (siis juoksuliikkeessä). Hän lupasi että saan ostaa pinkit kengät, vaikka aiemman keskustelun perusteella hän vannotti että minä ostan juuri sellaiset kengät kun hän sanoo. Ja että värillä ei ole kuulemma väliä (pyh).

En tiedä minne tämä aika pyyhältää, koska olen miettinyt jo lentolippujen varaamista Suomeen pääsiäisloman ajalle (joka tosin loppuu jo viikkoa ennen pääsiäistä, logiikka?).Yleensähän varaan lentoliput viime tingassa, ja viimeksi taisin varata ne viikkoa ennen lähtöpäivää. Nyt ajattelin parantaa tapani ja varata ne aikaisin. Todellisuudessa näen kuinka 2 viikkoa ennen lähtöpäivää olen taas tilanteessa jossa minulla ei ole vielä lentolippuja.
Minua myös hämää suunnattomasti, koska olen varma että olen nähnyt uutisen, että Easyjet alkaisi lentää Helsinki- Edinburgh väliä huhtikuussa 2011, mutta googlettamalla mitään tälläistä uutista ei löydä. Ehkä olen nähnyt unta? Vai pystyykö joku vakuuttamaan että näin kätevä (ja halpa) lentoreitti oltaisiin oikeasti avaamassa?

1 kommentti:

  1. Eiks Helsinki-Edi pitänyt avautua jo viime huhtikuussa?!?

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!