sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Sunday morning

Sunnuntai- aamu tuli aloitettua super-terveellisellä aamupalalla..not. Leivon siis eilen superhelpon reseptin avulla suklaaneliöitä, ja niistä tulikin ihan mielettömän hyviä! Tuhottiin aika hyvin jo puolet pellistä eilen, ja tänä aamuna totesin että mikäs on parempi (ja epäterveellisempi) tapa aloittaa sunnuntai-aamu kun syömällä suklaaneliöitä. Tuo epämääräinen vihreä tavara lasissa ei ole mikään salainen krapulajuoma, vaan Innocent smoothie kiwi-maussa. Innocentin smoothiet ovat parhaita!

Seuraavaksi olisikin vuorossa dissen kirjoitusta. Tänään olisi tarkoitus viimeistellä conclusion, kirjoittaa bibliography puhtaaksi ja vielä käydä footnotesit läpi. Eli vuorossa on kaikista ärsyttävintä hommaa. Tarkoituksena ja toivomuksena olisi palauttaa koko työ tiistaina, kunhan saan vaan oikoluetut kappaleet takaisin niiden tarkistajilta.


Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Törmäsin tähän blogiin ja olen jo aivan koukussa! Kirjoitit 7. lokakuuta 2009 jostain tekemästäsi risotosta ja se kuulosti niin hyvältä, että satutko muistamaan vielä ohjeen? :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, kiva kuulla!
  Se oli ihan omasta päästä keksimä ohje ja hyvin simppeli ( ja ei ehkä kauheen terveellinen).
  Eli muistaakseni tarvitset risottiriisiä, lihaliemikuution, herkkusieniä, voita, valkkaria (ei pakko tietenkään).
  Sit vaan vesi kiehumaan, lihaliemikuution ja riisit sekaan. Herkkusienit ruskistin eka pannulla ja lisäsin riisin joukkoon kun se oli valmis. Sit vähän voita ja valkoviiniä joukkoon. Mukaan voi tietty lisätä muutakin niiden sienien lisäksi :)
  Toivottavasti tämä auttoi!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!