tiistai 17. huhtikuuta 2012

Botanic gardens ja muita random kuvia

Odottelen tässä justiinsa että mun keskiviikkoisen lennon check-in aukeisi, jotta pääseen bookkaamaan itseni käytäväpaikalla. Mulla on pakkomielle saada istua (varsinkin pidemmillä lennoilla) käytävän puolella, mikään ei ole inhottavampaa kuin istua lytistyneenä kahden ihmisen välissä keskellä. Joten ajattelin tässä samalla aikani kuluksi iskeä vielä parit kuvat eetteriin.

Kävin viime viikolla yksin ollessani Singaporen Botanic Gardenissa. Se on merkitty yhdeksi ehdottomaksi nähtävyydeksi joten päätinpä siellä aikani kuluksi piipahtaa. En ole todellakaan mikään viherpeukalo saatika mikään ekspertti kasvitieteellisissa asioissa, joten keskityin vain ihailemaan ja hortoilemaan ympäri isoa puistoa.
Ja kuvailemaan niitä lukuisia hääpareja joita löytyi puistosta. Siellä sai kyllä varmasti otettua kauniit hääkuvat!


Koska oli kuuma päivä, paikalliset kävelit viisaasti ympäriinsä sateenvarjojen kanssa. Olisi varmaan ollut hyvä idea minullekin (varsinkin kun se sateenvarjo oli mukana), mutta en vaan jotenkin osaa kävellä +30 asteen helteessä sateenvarjon kanssa.Tämä tönö oli erityisen suosittu niiden hääkuvien otolle.Ja lätkäisenpä tähän vielä samaan syssyyn pari kuvaa ihan Orchard Rd vieressä sijaitsevasta Farrer Parkista josta mm. Singaporen National Museum löytyy. Ja jossa käytiin sivistämässä itseämme parin tunnin ajan kun kerran ilmaiseksi pääsi sisään. Lontoossa on tottunut niin kivaan systeemiin että museoihin pääsee ilmaiseksi sisään, joten olen nykyään vähän nihkeä maksamaan niiden sisäänpääsymaksuja..
Btw, äiti sun toppis on tosi kiva! Älä ihmettele jos se löytyy mun vaatekaapista tän reissun jälkeen..
Loma täällä todella alkaa lähenemään loppuaan ja huomen illalla lähteekin lento jo Suomea kohti jossa ehdin olla sunnuntaille saakka. Sitten taas paluu Lontooseen (jota kyllä odotan innolla!). Aivan ihana loma on ollut, mutta tietysti tärkeintä on ollut nauttia rakkaasta seurasta.

Palataan sitten varmaan Suomen puolelta, pari juttua olisi kyllä vielä Singaporesta tulossa, joten sorgen jos ne tulee jo korvista ulos :)

Kuulemisiin!

6 kommenttia:

 1. Vitsi oot ruskee, ihan epistä. Hyvää kotilentoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tällä hetkellä näytän taas ihan pandalta kun arskat unohti silmille liian pitkäks aikaa :D

   Poista
 2. Hyvää kotimatkaa! ja ei kyllästytä matkajutut, anna tulla vaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja kiva kuulla että Singapore ei tule ihan korvista ulos vielä :D

   Poista
 3. Mulla on hirveet fobiat ikkunapaikalle joutumisesta pitkillä lennoilla koska Australiasta lentäessä jouduin kiipeämään käytäväpaikalla olevan vieraan ihmisen yli että pääsin vessaan ku se ei heränny! Mietin koko ajan siinä tilanteessa että mitä jos se herää just silloin ku mä hengailen siinä sen yläpuolella, olis ehkä vähän outo tilanne.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun täytyy myöntää et toi on yksi juuri niistä syistä miks en myöskään halua olla ikkunapaikal - varsinkin pidemmäl lennolla :D Mä en tiedä miten elegantisti mä olisin suoriutunut tollaisesta kipuilusta :D

   Poista

Kiva kun kommentoit!