torstai 19. huhtikuuta 2012

Punaviiniseikkailut lentokoneessa

No niin, nyt ollaan taas Suomen maan kamaralla. Olo on vähän tättärää lennon jäljiltä, varsinkin kun se ei valitettavasti mennyt ihan yhtä smoothisti kuin lento Singaporeen päin.

Mieli oli luonnollisesti hieman alakuloinen jo Singaporen päässä, hetkellisten hyvästien sanominen ei ole ikinä helppoa, vaikka olisi kuinka monta kertaa lähtenyt ja palanut uudestaan. Ei yhtään huvittanut astua lentokoneeseen ja istua 11 h sardiinipurkissa, mutta minkäs teet. Kuitenkin, ensimmäiset pari tuntia meni ihan ok, syödessä ja leffaa katsellen, mutta parin tunnin jälkeen vierustoverini punaviinin lappaus alkoi näkyä. Sitä nimittäin meni kurkusta alas reippaaseen tahtiin. Yritin (kohteliaasti) ignoorata kyseisen suomalaisen naisen kokonaan koska halusin nukkua ja hän olisi halunnut rupatella. Iskin kuulokkeet korville ja unta palloon. 3 h unien jälkeen heräsin siihen että kyseinen naishenkilö oli kumonnut n.7 pulloa (sellaista pientä pikkolo-pulloa) punaviiniä. Kyllä, minä laskin. Luonnollisesti tässä vaiheessa hän oli melkoisen rennolla tuulella ja kaatanut sitten ne punkut mun syliin, minun nukkuessa. Mun uudella vaalealle mekolle. Sen verran maistissa oli, että hän ei edes tiedostanut saatika paljon anteeksi pyydellyt tätä kohtausta. "Ai, onko se muka mun punaviinit? No sori". No kuule, minä en mitään alkoholia juonut ja tuskin se punkku taivaastakaan tippui.

Siinä vaiheessa olin niin kypsä että painuin pelastamaan mekkoani vessaan ja ilmoittamaan että älkää pliis tarjoilko enää viiniä kyseiselle naishenkilölle. Otti päähän ja rankasti. Ei niinkään se mekko, mutta lähinnä se, ettei tämä ole ensimmäinen kerta kun törmään lentokoneessa humalanhakuisiin suomalaisiin ihmisiin. Varmasti muunkin maalaiset tekee tätä, en sano että se on pelkästään suomalainen ilmiö, mutta miksi ihmeessä lentokoneessa pitää hakea känniä? Siksi että saa ilmaista alkoholitarjoilua? Ja erittäin epämiellyttävää muille kanssamatkustajille. Todella kiva istua 11 h sardiinipurkissa,sellaisen ihmisen vieressä joka haisee kuin lauantai-illan jälkeinen dagen efter. Jos haluan kokea tälläistä, menen suoraan sinne baariin, lentokoneessa pitää mielestäni saada matkustaa edes joten kuten rauhassa. Ei siinä mitään jos ne olisi omassa rauhassa iloisessa tilassa, mutta yleensä kun ne rupeaa myös häiriköimään kanssamatkustajia.

Yritin uppoutua artikkeliin Skotlannin itsenäisyydestä ettei kukaan puhuisi mulle..
Koneesta lähtiestä sain vielä kävelykepistä päähän. Siinä vaiheessa rupesi  jo naurattamaan. Oli kuitenkin kiva tulla kotiin (edes hetkeksi).

Paitsi nyt se ikuinen matkalaukun purkaus-kirous odottaa...

6 kommenttia:

 1. Uuuh, inhottavaa! Siinä vaiheessa kun punaviinit lentää syliin, mä olisin varmaan vaatinut uutta paikkaa. Tosin eipä niitä nyt aina ole saatavilla... :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun tietääkseni kone oli täynnä tällä kertaa :( Mutta ärsyttävää tommonen silti on..

   Poista
 2. Mä olisin kans varmaan pyytänyt vaihtoa! Toi keppi kyllä nauratti.. voi sua. Se on se kun ilmaseks saa, niin pakko vetää ittensä känniin. En ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä. En mäkään ymmärrä. Joo, mua nauratti kans toi keppi, kauhee kopaus kuulu kun se osu päähän ja mummeli vaan katso vierestä "aa, siinähän se minun keppi on!" :D

   Poista
 3. Me suomalaiset... Mutta siis tosi inhottavaa. Saitko mekkoa puhtaaksi?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, todella ärsyttävää. Mutta sain onneks konees jo stuertin valkoviini-vinkin avulla suurimman osan tahroista lähtee ja kotona pistin sit heti pesuun ja tuli valkoinen! Eli kaikki loppu hyvin, mieli jäi vaan huonoks :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!