tiistai 10. huhtikuuta 2012

Singapore Zoo

Lauantaina tehtiinkin sitten retki Singaporen eläintarhaan josta olin kuullut paljon kehuja ympäriinsä. Ostettiin sit samalla liput Night Safariin josta olen myös kuullut kehuja vaikka ihan tarkkaa käsitystä miten se toimii, ei ole. Mutta sinne pitäisi sitten tällä viikolla joku ilta vielä mennä!

Singaporen eläintarha on suuri, n.28 hehtaaria. Ja sieltä löytyy vaikka mitä. Tarhat on ihania ja isoja, ja eläimiäkin pääsee ruokkimaan pientä lahjoitusta vastaan. Siis tiettyjä eläimiä, ei kaikkia ;)
Ja olo oli kuin viidakossa konsanaan, koska eläintarha sijaitsee Singaporen keskellä olevalla vehreällä alueella, joten voin kertoa että oli hieman kosteat meiningit.

Koska ketään ei varmaan kiinnosta katsella miljoonaa kuvaa pulleasta virtahevosta, söpöistä seeproista tai egoistisesta leijonasta, yritän rajoittaa näitä kuvien määrää..

Tää Tikru otti vähän leedii..


Se jaksoi nousta ainoastaan haukottelemaan..

Nää kirahvit oli niin ihania! Niitäkin olisi päässyt syöttämään, mutta valitettavasti jono oli ihan liian pitkä. Mutta katseltiin kun muut syötteli niitä, ja niillä oli ainakin kilometrin pituiset kielet joilla ne onki niitä vihanneksia ihmisten käsistä..


Tää kisu sai nauttia messevästä verisestä lihasta oikein kunnolla..


Voitte kuvitella mun innostukseni kun vesihanat lähti taas auki ja jäätiin loukkoon matelijataloon. Eräs oli hyvin innostunut, minä keskityin tuijottamaan kännykkää ettei tartte näitä rumia otuksia tuijotella (sori käärmeet).


Sen lisäksi käytiin katselemassa tälläinen fantti-show..


Ja sit...mentiin syöttelee kenguja!! Olin tästä super innoissani! Siis eläinhän olisi voinut olla mikä tahansa ja olisin silti ollut kuin 5-vuotias lapsi karkkikaupassa (who am I kidding, olen vielä itsekin sellainen)..Mut jeps, saatiin jyväpurkki käteen ja sit silittelee ja syöttelee kenguja, jotka just näytti siltä et ei vois vähempää kiinnostaa, kunhan annat niitä jyviä...Oli kyllä tosi kiva päivä eläintarhassa, mielenkiinnolla odotan mitä Night Safari tarjoaa!

6 kommenttia:

 1. Singaporen eläintarha näyttää astetta hienommalta kun Córdoban eläintarha, jossa olin viime viikolla.. hehe. Oota vaan kun näät kuvat! :D

  VastaaPoista
 2. kaikki karvainen on sinua aina kiehtonut - kuin juuri että lampet on käynyt Hattialan lampolassa kun lampaat ovat juuri syntyneet - same same kaikki karvaisia , mutta vain vähän eri näköisiä n-kýllä kengurukin kelpaa kun haluaa silitellä ;)

  VastaaPoista
 3. en ole hetkeen ehtinyt täällä vierailla ja ihan yllätyin miten paljon olit ehtinyt kirjoitella. Matkakärpänen puraisi kyllä nyt Aasian puolelle, Vietnamiin on pakko joku päivä vielä päästä. Hauskaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo tää on silleen vähän erilainen reissu että aikataulua ei sen suuremmin ole, mikä on aika kivaa :)
   Mulla on nyt kyl himo nähdä muutakin Aasiaa, erityisesti just Kambodia ja Vietnam houkuttais!

   Poista

Kiva kun kommentoit!