sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Pientä juhlintaa

Synttäriviikonloppu oli oikein ihana, ja kuten Feissarissakin totesin, ei se tunnu niin pahalta täyttää 25-vuotta kun on maailman parhaimmassa kaupungissa, ihanimmassa seurassa.

Perjantaina oli lopputyön tutkimussuunnitelman palautuspäivä. Kuten aiemmin totesin, tuli sen kanssa tuskailtua oikein urakalla ja aihe vaihtui kyllä niin täysin päinvastaiseen kuin silloin aikoinaan pari kuukautta sitten ajattelin. Mutta toivon mukaan tästä tulee ihan hyvä. Fingers crossed.


Olen jäänyt koukkuun nyt tuohon Instagram-sovellukseen kun sillä saa niin kätevästi heti muokattua kuvia. Joten tässäpä hieman kuvia viikonlopulta.

Synttäridrinkit nautittiin ekaa kertaa terassilla Covent Gardenissa. Oli todella kaunis ilma (varmaan ainut päivä täl viikolla kun ei ole satanut) ja ihmiset olivat hyväntuulisia. Kyllä se aurinko kummasti vaikuttaa mielialaan.


Käytiin syömässä jo hyväksi todetussa intialaisessa Covent Gardenissa (Masala Zone), joka on vähän kuin Pizza Express mutta intialaisella ruualla ja paremmalla palvelulla. Ja mukana olleet ystävät jotka oikeasti tietävät miltä oikean intialaisen safkan kuuluu maistua, kehuivat paikan ruokaa. Minua lahjottiin myös maailman söpöimmällä cupcakella (joka oli valitettavasti jo hieman kärsinyt kuvanottohetkellä) sekä parilla muulla ihanalla jutulla.


Lauantai-aamu (tai päivä) alkoikin sitten creppien teolla. Me ollaan kaverin kanssa nykyään aika mestareita tässä. Tällä kertaa vuorossa oli kinkku-juusto täytteet ja sitten perinteiset nutella-banaani. Voin kertoa että niiden creppien jälkeen mulla oli todellinen food baby kumpu edessä. Tosin ei olla kyllä maailman siisteimpiä kokkeja..

Keli on ollut vähintäänkin sateinen koko viime viikon ja lauantai-iltanakin satoi vettä taas vaihteeksi oikein kunnolla. Olisi melkein tehnyt mieli pysyä sisällä koko illan, mutta olisi ollut ehkä vähän noloa skipata omat synttärijuhlat? Nolointa kuitenkin oli, kun emme löytäneet juhlapaikalle. Joka loppuenlopuksi sijaitsi sitten n.50 metrin päästä metroasemasta. Mutta koska minä ja kaverini yhdistettynä ollaan maailman toivottomin kaksikko mitä tulee suunnistamiseen, onnistuimme tekemään sellaisen reilun kilometrin ympyrän ennenkuin löydettiin baariin.  Great success.


Tämä päivä on mennyt tosi terveellisellä setillä kuten pizzalla ja Ben & Jerrysillä. Ja ulkona sataa taas vaihteeksi vettä. Huomenna alkaa todenteolla kertaus tentteihin, tänään pitäisi vielä aloittaa yhtä esseetä. Eli seuraavat pari kuukautta ohjelmaan kuuluu tentit ja lopputyö. Saa nähdä miten tylsäksi tämän blogin meno muuttuu :)

2 kommenttia:

 1. Paljon onnea synttärisankarille! :)

  Ja tsemppiä loppukiriin opintojen kanssa! Täällä ihan samoja juttuja seuraavat pari viikkoa ja mikä oudointa, kesäduunikin alkaa jo vapun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttärisankari kiittää onnitteluista <3

   Minne tää aika oikeesti menee? Kohtahan on jo kesä? Paljon tsemppiä sinne kanssa, aina näistä tenttikausista selviää vaikka välillä se tuntuu ihan ylivoimaiselta :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!