torstai 5. huhtikuuta 2012

Hot, hot, hot

Heipparallaa ja terkkuja lämmöstä!

11 h lentomatka meni yllättömän vaivattomasti vaikka kun pääsin koneeseen aattelin että tästä voi tulla aika mielenkiintoista. Tuntui että koneen kaikki vaahtosammuttimen kokoiset ihmisolennot oli tungettu mun eteen. Mutta olipa ihanan hiljaisia lapsosia :)
Tuli nukuttua (vaan 4 h ettei mennyt rytmi ihan sekaisin), luettua ja katsottua pari maailmanhistorian huonointa leffaa (InTime & What's your number).


Singaporeen saavuin neljän aikaa iltapäivällä täkäläistä aikaa. Singaporen lentokenttä taidettiin juuri vähän aikaa sitten rankata maailman hienoimmaksi tai jotain (en nyt muista tarkkaa määritelmää).
Otin tavoista poiketen ihan taksin, koska kuulin että ne on halpoja, ja mun suuntavaistolla en halunnut lähteä vielä palloilemaan julkisen liikenteen, matkalaukun ja 30 asteen helteen kanssa. Ja olihan se taksi onneksi halpa määränpäähääni.

Ennen matkalla lähtöä kuulin Singaporesta sekä hyviä että huonoja vaikutelmia. Jotkut ovat tykänneet kovasti, joiden mielestä Singapore on liian "kliininen". Singapore on kuitenkin melkoisen länsimaalainen tietyn osin ja sen takia kait tämä kyseinen kaupunkivaltio mielletään "pehmeänä laskuna" jos haluaa lähteä Aasiaan reissuille. Tiedä tätä, katsotaan mitä mieltä minä olen tästä paikasta kahden viikon jälkeen! Ensimmäinen kauppa jonka näin oli Ikea ;)


Itse Singaporen keskustassa en ole vielä käynyt mutta ensivaikutelma on hyvin vihreä ja ihmiset ovat olleet ystävällisiä. Käytiin paikallisessa ruokakojurykelmässä syömässä ja sen jälkeen onnistuinkin aikaerosta huolimatta saada aika hyvin unta pipoon.

Koska vieläkin väsyttää vaikka nukuin hyvät yöunet ja kello on täällä jo yli 10 aamulla, ajattelin ottaa tänään ihan rennosti ja makoilla vain altaalla. Huomenna olisikin sitten tarkoitus lähteä ihan keskustaan asti..Ihanaa kun on täällä sen verran pidemmän aikaa ettei ole mitään suorituspaineita että kaikki pitää nähdä mahdollisimman lyhyessä ajassa.


Niin, mainitsinko että kuumus ja kosteus iskee kuin seinä vastaan? Siihen kuulemma tottuu parissa päivässä..

Kuvituksena ne ainot kaksi kuvaa jotka olen ehtinyt ottaa ja nekin ikkunan läpi..

13 kommenttia:

 1. Odotan mielenkiinnolla jatkojuttujasi Singaporesta! Yksi kaverini oli sielä työjuttujen puolesta viime syksynä kuukauden ja paikak vaikutti tosiaan osin vähän erikoiselta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katsotaan et minkäläisen käsityksen tässä todella saa kahdes viikos. Vaikuttaa kyl mielenkiintoiselt paikalta :)

   Poista
 2. Heippa Muru,

  olin ilahtunut kun näin että olit jo kirjoittanut blogiin ;)
  Lue lse maili ja kato kaikki tekstarit jotka lähetin .
  Nauti auringosta kja lämmöstä niin jaksat sitten Lontoossa puristaa viimeiset rutistukset.
  Haleja
  Äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin että siellä kaipallaan kuitenkin kuulumisia ;)

   Poista
  2. Olit oikeassa - tiedät että sun blogi on mun aamiainen!

   Poista
 3. Oikein hauskaa ja aurinkoista reissua! Täälläkin odotellaan sitten matkapostauksia, toi "pehmeä lasku Aasiaan" nimittäin kuulostaisi juurikin sopialta mun kaukomatkailu-uran aloittajaksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja paljon raporttia on ihan varmasti tulossa :)

   Poista
 4. pidä kiva reissu Singaporessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksua! Loman alku on ainakin ollut lupaava :)

   Poista
 5. Ruoka on Singaporessa aivan huippuhyvaa! Vaikka en kaupungista muuten niin pitanyt, voisin menna tuon ruoan takia takaisin ihan milloin vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen kuullut kans monelta et ruoka on hyvää ja ja luulen et voin jo nyt kompata tätä, se on kyl tosi hyvää :)

   Poista
 6. Nauti lomasta! :) Kesää odotellessa, että pääsis joskus itsekin reissuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä täytyy varmaan hommia täälläkin tehdä kun on pari juttua rästissä, mutta eiköhän sekin onnistu :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!