lauantai 14. huhtikuuta 2012

Harbour

Perjantaina oli aivan järkyttävän kuuma ja aurinkoinen päivä. Siis joka päivähän tääl on kuuma, mutta perjantaina aurinko ei mennyt kertaakaan piiloon pilvien taakse, joten enkös sitten koko päivän kävelyjen jälkeen ollut järkyttävän punainen.


Päätin lähteä satamaan päin ja ajatuksena oli mennä sitten tarkastamaan myös Sentosa-island joka on siis keinotekoinen saari Singaporen edustalla, jonne pääsee kätevästi julkisilla. Satama-alue oli todella nättiä, en mennyt siis sinne alueelle jossa kaikki rahtilaivat on, vaan tämä oli ns. kaunis turistisatama josta löytyi pikkuveneitä ja pari isompaa risteilyalusta. Ihana paikka kävellä vähän ympäriinsä ja katsoa kauniita maisemia.
Sit kävelin siltaa pitkin Sentosan-saarella jo mainostetaan "Asia's most popular playground". Ja sitä se nimenomaan on - tekosaarelle rakennettu leikkikenttä. Löyty Universal Studios, erilaisia ratoja ja vaikka mitä viihdykettä. Tuli jotenkin ihan Jenkkilä mieleen. Sinänsä siinä saaressa ei ole mun mielestä mitään ihmeellistä, mutta tulipahan käytyä. Ja tietysti jos tulee tekemisen puute, niin ei tarvitse ainakaan miettiä että minne mennä.Saarelta löytyy luonnollisesti myös man made rantoja jonne voi mennä makoilee. Suoraan sanottuna mulle tökkii tosi pahasti tollanen "tekomeininki" - varsinkin tuollaisia järkyttävän kokoisia tekosaaria (joita ilmeisesti nykyään Dubaistakin löytyy muutama?). Jos matkustelen, nään mielelläni edes jotain alkuperäistä kyseisestä maasta/kulttuurista, enkä saaria jotka on rakennettu turisteja varten ja pilattu maisemaa/ympäristöä samalla...
Noh, anyways, päivä oli kaunis, mieli oli hyvä ja kun sai vielä jätskiäkin niin hymyilytti koko päivän :)
Kyllä täällä kelpaa!

5 kommenttia:

 1. Wau, huomaa kyllä, että siellä on hirmusesti rahaa! :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Ja joo, rahaa kyl tuntuu riittävän, oli hauska nähdä se ero Singaporen ja Indonesian pienen saaren välillä jossa käytiin eilen :)

   Poista
 3. jee mikä tuo mekko on en ole sitä siis nähnyt vai ?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole nähnyt kun ostin sen täältä Chinatownista ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit!