sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Yläilmoissa

No olihan mun pakko. Viipotellaan nimittäin tällä hetkellä korkealla korkeuksissa, matkalla Suomesta Lontooseen. En voi kuin kehua Norwegian Airin toimintaa ja palveluita. Onhan se aika kiva ettei tartte olla netistä erossa edes lentomatkan aikana ;)

3 päivää kotona meni kamalan nopeasti, mutta silti ehdin tehdä ja nähdä. Juhlittiin mun synttäreitä ennenaikaisesti, pusuttelin koirulin kanssa ja nukuin. Ja paino sanalla nukuin. Lauantai-iltana (vanhus kun olen) menin yhdeksältä nukkumaan ja heräsin tyytyväisenä seuraavana aamuna kuudelta. Eli ehkä se aikaero painoi hieman. Katsoin myös Voice of Finlandin finaalin ja ihmettelin minkälaisia tyyppejä siihenkin finaalin oli päässyt. Mun mielestä ne oli kaikki kamalan huonoja. Paitsi se Koivuniemen suojatin "Äiti" kappale iski lujaa. Mut muuten kaikki finalistit oli mun mielestä tosi mitäänsanomattomia.
Kävin myös Hulluilla Päivillä ja todellakin hullaannuin Akateemisen pokkariosastolla. Pakko oli ostaa pieni pino pokkareita kun sai niin edullisesti!

On kiva palata taas Lontooseen, vaikka aina siellä lentokentältä tuntuu hankalalta sanoa taas heipat perheelle. Vaikka sen on jo monta kertaa tehnyt, ei se ikinä tule helpommaksi...

Nyt on edessä kuitenkin tiukat 2 kk lukemista ja ahkerointia. Edessä neljä tenttiä, kaksi esseetä ja lopputyön valmistelua. Vaikka itse lopputyön kirjoituksen jätän suurimmalti osin kesälle kun syyskuussa on palautus. Vuokrasopimus loppuu 30. kesäkuuta ja vaikka olen päättänyt että Lontooseen haluan jäädä, niin kesän tulen luultavasti viettämään Suomessa. Minne tämäkin vuosi on mennyt? Juurihan mä aloitin maisteriohjelmassa ja nyt ollaan jo melkein loppusuoralla. Ihan kamalaa.

Vaikka nyt alkaa tiukka kuri opiskelujen suhteen, on tuleva viikko jo täynnä myös muuta ohjelmaa. Tänään illalla nään heti kavereita jotka ovat Lontoossa lomalla, lauantaina juhlitaankin tuplasynttäreitä isojen bileiden merkeissä. Että ei tämä paluu arkeen tule turhan rankkaa olemaan...

Palaillaan Lontoosta!


P.S. Todistin muuten hauskimman keskustelun ever, kun lentokonetta lastattiin..Kaksi parikymppistä tyttöä ei osannut näköjään numeroita, minä istun rivillä 13 ja heidän paikkansa oli rivillä 9. "Onks se sit niinkuin ennen tätä riviä 13?" "Öh, kysytään tolta lentoemännältä". "Missä on rivi 9?".
Hieman nauratti...Eihän nää rivit mene kun numerojärjestyksessä..

2 kommenttia:

  1. Mä en voi uskoa että sä just updaeittasit sun blogin taivaalta - mihin tämä maailma on oikein menossa - hauskaa ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!