sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Singapore by night

Okei, mulla olisi miljoona juttua tänne jaettavaksi ja kotiväen ihmeteltäväksi, mutta ajattelin aloittaa kertomalla ja näyttämällä miten kaunis Singapore on iltaisin. Rakastan suurkaupunkeja iltavalaistuksessa ja tässä mielessä Singaporekaan ei ole poikkeus.

Torstai-iltana lähdettiin nimittäin porukalla katsastamaan Singaporen yöelämää ja itseasiassa tarkemmin otettuna Singaporen kaunista kaupunkisiluettia yöaikaan. Mentiin nimittäin varmaan Singaporen tunnetuimman rakennuksen Marina Bay Sandsin katolla sijaitsevaan Ku De Ta baariin. 


Näkymä Marina Bay Sandsin katolta
Ja voi jestas mitkä näkymät. Ihan mieletöntä. Baariin ei tarvinnut maksaa mitään sisäänpääsymaksua joten kauniista näkymistä sai nauttia ns. ilmaiseksi. Alkoholihan on täällä aivan mielettömän kallista (jopa kalliimpaa kuin Suomessa!) joten drinkkejäkään ei tarvinnut kauheasti ostaa.  Ihan mielettömän kiva paikka, ja hienoilla näkymillä joten voin ehdottomasti suositella jos joku Singaporeen päin eksyy.


Sen voin kyllä sanoa, että vaikka oli ilta ja oltiin korkealla yläilmoissa, oli ihan mielettömän KUUMA. Siis todella. Joten ilta meni sekä maisemia ihastellessa että tuulettimen ympärillä tanssimisesta.

Marina Bay Sandsin katolla
Perjantai-iltana taas käveltiin katselemassa samaisia maisemia, mutta tällä kertaa ihan katu-tasosta. Eikä nekään ollut pahat :) Joka ilta myös Marina Bay Sandsin edessä on sellainen ""vesishow", eli siis jonkunmoinen suihkulähdeshow joka oli kyllä ihan hieno. Ja siinä saa lepuuttaa ihanasti jalkoja vähän aikaa kun oltiin kävelty koko päivä.. Niinkuin sanottu, kauniit näkymät ihan tuolla lahdenkin tasossa.
Ja tässä vielä vähän kuvia Marina Bay Sandsin edustalta ja siitä vesishowsta (en kuollakseni keksi sille parempaa nimeä).Ja sit vielä viimeisimpänä eilisillan maisemat. Eli mentiin taas A:n ja A:n kavereiden kanssa Singaporen korkeimman rakennuksen huipulle, jossa sijaitsee kattoterassibaari 1 Altitude. Baari sijaitsee 63. kerroksessa ja on 282 metrin korkeudessa. Joten kieltämättä maisemat on todella upeat koko Singaporeen. Ja tunnelma ihan huipussaan. Ei siis valittamista. Paitsi että drinkit on tietysti kalliita, mutta eipähän niitä tartte ostaa. Hieno kokemus siis!Ihan mieletöntä iltaohjelmaa on siis ollut, ja päivätkin on ollut todella hauskoja, mutta niistä sitten lisää myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Oo upeat maisemat ja säkin oot muy guapa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muchos gracias :) Tässä on nyt vaan se huono puoli et noiden maisemien ja tunnelmien jälkeen, en tiedä miten joku perus baari Lontoos enää iskee!

   Poista
 2. Rakastan yökuvia kaupungeista, ne on jotenkin "cooleja" :) Vaikuttaa aika mahtavalta kaupungilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tiedän just mitä tarkoitat, kaupungit yöaikaan ja ne valokuvat on vaan niin makeita! Siinä on ihan oma tunnelmansa!

   Poista

Kiva kun kommentoit!