maanantai 23. huhtikuuta 2012

L-town

It's good to be back.


Vaikka keli onkin ollut vähintäänkin mielenkiintoinen, mutta täällä on ihanan vehreätä ja keväistä silti!
Paluu arkeen tapahtui 9.30 aamulla maailman turhimmalla kertausluennolla. Hieman myös väsytti kun eilisilta tuli vietettyä ihanien kavereiden kanssa jotka olivat Lontoossa visiitillä. En tiedä, aina odotan että ehkä tällä kertausluennolla sanotaan jotain maailmaamullistavaa. Noh, ei sanottu, vaan sama kaava toistui, eli kerrotaan kuinka tentteihin kerrataan. "Valitkaa x määrä aiheita, lukekaa, tehdää itsellene aikataulu". No shit Sherlock. Luulisi että postgraduate-opiskelijat sen jo tässä vaiheessa osaisi. Paras neuvo kuitenkin oli, että älkää ikinä jättäkö tyhjää vastausta vaan "make something up. Anything".


Muuten arkeen paluun kanssa on ollut vähän kompurointia. Monet tavarat on piiloutunut ja esimerkiksi Oyster Cardiani en löydä mistään. Sen lisäksi jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ja pyykkikorikin on jotenkin mysteerisen täynnä.


On kuitenkin kiva palata ns. normaaliin arkeen, vaikka luentoja ei enää olekaan. Nyt se on vaan yksinäistä kirjastossa puhertamista. Mutta se on sitä opiskelijan arkea.

Mulla olisi kaikenlisäksi kaikkia (mun mielestä) kivoja aiheita mistä haluaisin tänne blogiin kirjoittaa, mutta nyt ei edes aika riitä. Ehkä niitä ehtii tässä pikkuhiljaa toteuttamaan. Ja toivon mukaan mulla ei ole sitä sanavahvistus-juttua tuolla kommenttiboksissa? Ei pitäisi olla, mutta vinkatkaa jos on, vihaan sitä.

Nyt taidan ruveta suunnittelemaan sitä lukuaikataulua ja perjantaillekin pitäisi löytää joku kiva ja kohtuuhintainen ravintola, jotta synttäreitä voisi juhlistaa..

Loppukevennyksenä toimii kuva vielä kotoa. Katottiin yhdessä Marskin kanssa Downtown Abbeytä. Mun mielestä se oli niin söpö kuin tuijotti telkkarin ruutua niin intensiivisesti :)


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Täs oli viel meneillään aika jännä kohta kun yksi koira oli kateissa. Joten ymmärrettävästi naamalla on tosi keskittynyt ilme :D

   Poista
 2. Mun suurin yllättys tän maisterivuoden aikana on nimenomaan ollut se että kuinka tyhmiä kysymyksiä jotkut tällä tasolla opiskelevat vielä tekee esim just noilla kertausluennoilla ja kuinka yksinkertasia ohjeita maisteriopiskelijoille joudutaan antamaan... "Vastaa siihen mitä kysytään äläkä vain listaa asioita mitä tiedät aihealueesta." Hei loistovinkki en olis tullut ajatelleeks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo olin kyl repimäs hiuksia päästä eilen! Toisaalta, myöhemmin kun juttelin kaverin kanssa joka on tehnyt Norjassa kandin, sanoi vaan et heillä oli kaikki tenttikäytännöt ihan erit ja hän tykkäsi et kaikki selitetään kädestä pitäen. Et joo, sinänsä kun on kaikki ulkomaalaisia opiskelijoita niin pitääkin ehkä selittää, mutta jotkut niistä asioista on just tollasia jotka kaikki kyllä tietää, riippumatta missä maassa on tehnyt kandin..Huah.

   Poista
 3. Mä luulen, että sulla ei ole sitä sanavahvistusta päällä, koska kontrolloit kommentteja muuten -hyväksyt itse :)
  Tsemppiä aikataulun tekoon.. hihi. Haluan niin nähdä sun tentteihinlukuaikataulun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..voi olla. Mä en edes tiedä miks olen aikoinaan laittanut tän kommentivalvonnan päälle, en tainnut muuten saada ilmoitusta uusista kommenteista? Kait..
   Haha, joo, ehkä mä laitan kuvan sit tänne kans :D Tosin luulen et se on niin yksinkertainen, että viikko kertausta per tentti..

   Poista

Kiva kun kommentoit!