tiistai 8. maaliskuuta 2011

Dilly dally

Sinne meni taas yksi viikonloppu. Miten ne viikonloput meneekin aina niin nopeasti ja sit arkipäivät menee normaalilla rytmillä ja hitaasti. Viikonloppu meni todella suhteellisen rennoissa tunnelmissa Glasgowssa, hieman juhlien Kanada-teemalla ja katsellen leffoja ja nauttien epäterveellistä ruokaa. Tulin takaisin todella vasta tänään, ja olenkin ollut ihan sunnuntai-fiiliksissä. Keskityin tällä kertaa maisemien katseluun bussimatkalla aika ahkerasti kun jotenkin ulkona tuntui olevan niin keväistä, että vaikka Suomeen olenkin innoissa menossa lomalle niin sitä lunta en kaipaa yhtään näiden keväisten maisemien jälkeen. Matka Glasgowsta takaisin taittui todella näissä tunnelmissa, vaikkakin nuo Extreme Right artikkelit joita yritin matkan aikana lukea, olikin niin mielenkiintoisia että nopeasti tuli uni silmään..Miten näissä kuvissa nuo maisemat näyttävätkin noin vihreiltä.



Oltiin tänään keilaamassa UNYSA-societyn kanssa ja hauskaa oli (varsinkin kun me suomalaisina oltiin voittajia). Rannan viihdekeskuksen keilahallissa on aina maanantaisin tosi hyvä diili opiskelijoille, keilaus maksaa silloin vaan 99 penceä, plus £ 1 kenkävuokra. Joten todella hyvä hinta kyseessä! Me kaverin kanssa näytettiin mistä on suomalainen sisu tehty ja pistettiin muita ihan 6-0! Lopputuloksena me oltiinkin kärkisijoilla 1. ja 2. Noh, voittohan ei ollut se tärkein asia tässä vaan hauskanpito!

Tällä viikolla pitäisi ihan selkeästi tsempata näiden yliopistohommien kanssa, pääsiäislomaan kun on enää se vajaa 3 vko ja jos mielin nauttia lomasta vapaana naisena ilman kouluhommia, olisi aika varmaan tehdä asialle jotain. Periaatteessa kevään kouluhommat koostuu kahdesta esseestä (4000 & 5000 sanaa) plus yhdestä presentaatiosta. Ja tietysti tentit sitten toukokuussa. Eli hyvin,hyvin, kohtuullisesta työmäärästä puhutaan. Molempien esseiden deadline on 1-2 vko sisään pääsiäislomasta, joten olisi tietysti kiva saada ne melkein valmiiksi ennen lomaa, jottei tarvitsisi sitten loman aikana säätää. Minä kun olen keksinyt lomalle Suomessa jo niin paljon muutakin tekemistä kuin yliopistohommia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!