torstai 12. heinäkuuta 2012

Tunnustuksia pakkauksien keskeltä

Sain Sarilta tälläisen Versatile Blogger-haasteen ja päätin tarttua siihen hetimmiten koska välttelen pakkausta. Eli 7 uutta asiaa pitäisi kertoa kait itsestään, mutta tällä kertaa aattelin mennä kesään liittyvillä faktoilla..

1.Jos vietän kesäni Suomessa, niin yleensä ei ole mitään tarvetta lähteä muille maille reissuun. Suomen kesä on vaan niin kiva ja silloin riittää retket ihan vaan muihin suomalaisiin kesäkaupunkeihin kuten Turkuun ja Hankoon...

2. Kuitenkin..mailiin tupsahti hetki sitten mun Kambodzan e-viisumi. Hakeminen oli superhelppoa, ja viisumissa koristelee nyt oikein kunnon mugshot meikäläisestä. Näytän siltä että olen karannut jostain laitoksesta. Poikaystävä on suunnitellut todella kivan reitin ja tänään onkin illalla sit lähtö! Joten nyt vietän 10 pvä kesästä reissussa muilla mailla.

3. Okei, tää ei liity nyt kesään mutta tää oli kyllä muuten hyvin surkuhupaisa tapaus.Olen ennen kirjoitellut siitä kuinka välillä sattuu ja tapahtuu. Että olen esim. suihkutellut kainaloihin dödön sijasta hiuslakkaa. Noh, eilen suihkutin kurkkuuni Offia kurkkusuihkeen sijasta. Shokki oli melkoinen kun Ohvi kosketti kurkkuani...Keskellä yötä olin pimeydessä hapuillut vaan johonkin suihkeeseen päin ja en voinut kuvitellakaan että saisin kurkkusuihkeen sijasta Offia. Arjen sankarointia taas kerran.

4. Tämä fakta liittyy oleellisesti tähän kesään koska olen vihdoin ja viimein päässyt vauhtiin lopputyön kirjoittamisen kanssa. Tosin se vauhti taitaa loppua lyhyeen kun lähden reissuun. Mutta aloittaminen on aina vaikeaa, joten nyt on ainakin se tehty!

5. Parasta kesäruokaa on uudet oman maan perunat, savukala ja voi. Ei ole tämän kombon voittanutta <3

6. Parasta kesässä on metsämansikoiden poiminen omalta pihalta. Tosin siinä käydään kova kilpailu kuka ehtii ensin: minä vai peurat. Yleensä saan myös erään lörppösuu-apurin hommaan mukaan.

7. En ole vielä heittänyt talviturkkia!!!


Koska on kesäaika ja moni blogi lomailee, niin haastan nyt yleisesti porukoita kertomaan omista kesäfaktoista, vaikka sitten omaan blogiin tai vaikkapa kommentiboksiin!


2 kommenttia:

  1. Apua! Oksensitko Offit ulos? Eikö se ole myrkkyä? :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mäkin mietin :) Mut joo, sulkäsin heti ulos ja huudon suuta varmaan 15 min.. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!