lauantai 8. helmikuuta 2014

Päivä Lauran kanssa

Olin pitkään yrittänyt tehdä tälläistä arkipäiväistä postausta eli "päivä Lauran kanssa", näyttääkseni esimerkiksi vanhemmille mites se aika täällä kuluukaan. Alunperin halusin ottaa tähän todella paljon kuvia kunnes totesin ettei se ikinä tule onnistumaan joten ottelin kuvia päivän aikana aina kun muistin. Kiitoksia itsesiasiassa 1001 Kabul- blogille sain vihdoin loppusysäyksen tämän tekemiseen. Kannattaa käydä kurkkaamassa hänen postaus miltä arkipäivän meno Kabulissa näyttää!

Torstai

06.30. Herätyskello soi. Tuskin koskaan kuitenkaan pääsen sängystä ulos tuohon aikaan vaan torkutan ainakin kerran jonka jälkeen vastahakoisesti saan itseni sängystä ulos. Tänään onnistuin saamaan itseni ylös vasta klo.6.50. Tämän jälkeen olikin jo kiire vetää vaatteet niskaan ja meikit naamaan.


07.10 Lähdetään poikaystävän kanssa ulos ovesta ja hän heittää mut asemalle autolla ja jatkaa itse töihin.

7.27 Nappaan junan kohti Birminghamia. Junamatkat joko nukun tai luen jotain kirjaa puhelimesta. Tänään päätin tarttua kirjaan ja siinä se junamatka menikin leppoisasti. Birminghamissa vaihdan junaa ja jatkan kohti määränpäätä eli Coventryä.


9.10. Junat oli taas vaihteeksi myöhässä joten saavuin vähän myöhässä Coventryyn ja pääsin töihin hieman ysin jälkeen. Ensimmäiseksi menen nappaamaan kahvin viereisestä Costasta ja tänä aamuna otin mukaan myös aamupalaa koska se oli jäänyt kotiin. Joten aamupala tuli kätevästi syötyä koneen ääressä.


9.10-13.00. Aamupäivä menikin tapaamisissa ja muissa normaaleissa työtehtävissä. Päivä oli sen verran kiireinen että söin tekemäni lounasleivän koneen ääressä samalla tehdessä töitä. Onneksi olen nyt alkanut tekemään lounaseväät jo edellisenä iltana valmiiksi jotta aamulla voin vaan napata ne mukaan laukkuun.

18.00 Lähden kotiin töistä ja ulkona onkin taas vaihteeksi pimeätä. Olo oli hippasen nuutunut mutta nopeasti "piristyy" kun huomaa että ulkona tulee vettä ja mulla ei ole sateenvarjoa mukana. Pipo kuitenkin suojaa päätä. Otan taas normaalit junat kotiin ja onneksi ne on tällä kertaa ajoissa (varmaan aistien mun olotilan ne ei halunnut ryppyillä).


20.00 Pääsen kotiin ja suurella vaivalla saan juuri ja juuri keitettyä itselleni pienen annoksen tuorepastaa peston kanssa. Rakas "ruoka" opiskeluajoilta mutta poikaystävä oli jossain koko illan joten en jaksanut sen enempää ruveta ruokaa itselleni tekemään. Pesto pasta toimi hyvin. Illallisen söin loistokkaasti sohvalla!


20.00-22.00 Katselen telkkaria (Big Bang Theory!), lueskelen blogeja ja juttelen poikaystävän kanssa joka saapui kotiin. Mietin jo perjantain ja tulevan viikonlopun ohjelmaa ja pohdin josko pitäisi tehdä jotain aktiivisempaa, kuten varata lennot Pakistaniin (lopputulos on ei).

22.15. Olen jo täysin sikeässä unessa!

Olipa todella jännittävä päivä siis! Mutta tätähän tämä arki on ja se on kyllä yleensä aika kivaa!

10 kommenttia:

  1. Big bang theory on huippu :D nimim. koukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin hauska sarja ja kätevää kun sitä tulee täällä monta jaksoa illassa!

      Poista
  2. Mun mielestä on kivaa lukea näitä arkisia päivän kuulumisia, koska näistä saa niin hyvän kuvan ihmisen arjesta ulkomailla, ja loppujen lopuksi se arki on melko samanlaista monessa maassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että muutkin näitä tykkää lukea koska juuri näitä juttuja tykkään itse lukea blogeista! Ja niinhän se menee että arki on arkea, asui sitä sitten missä puolella palloa tahansa :)

      Poista
  3. Oi, tää oli kiva, multa oli ihan mennyt ohi koko juttu.. munkin on pitänyt jo pitkään tehdä tällänen, mutta ehkä sitten joskus kun löydän teitä ja jonkinlaisen rutiinin :)

    VastaaPoista
  4. Olin ite just kans englannissa ja tuli tykitettyä tuota the Big Bang Theorya ihan kiitettävästi :D Harmi ettei E4 näy meillä suomessa, koska oon ihan koukussa!

    Kiinnitin huomiota siihen, että sulla on aika pitkät päivät ilmeisesti? En tiiä minkä pituisia työpäiviä englannissa yleensä on, mutta hurjalta kuulostaa että 7-20 ollaan töissä tai työmatkalla. Ei oo siis tarkoitus kritisoida tai mitään, yleisellä tasolla kiinnostaa. :) Onko se yleistäkin että työmatkat on pitkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, musta tuntuu kyllä että olen jo nähnyt useimmat Big Bang Theory jaksot niin moneen kertaan että muistan vuorosanatkin ulkoa :D

      Joo, siis tällä hetkellä (toivon mukaan tulee kohta muutos asiaan) käytän todella paljon aikaa työmatkoihin. Se oli kuitenkin oma päätös koska työpaikka oli niin nappiosuma että päätin hetken käyttää enemmän aikaa työmatkoihin. Eli en sanoisi että tämä mun matka mikään standardi on, Lontoossa joutuu käyttää enemmän aikaa työmatkoihin mutta kyllä muualla Englannissa pitäisi pärjätä lyhyemmällä työmatkareissulla. Toivon mukaan kohta päästään muuttaa lähemmäksi omaa työpaikkaani.

      Työpäivät on itsessään mun mielestä pidempiä kuin esim. Suomessa, kyllä mulla usein on työpäivät luokkaa 9-18, vaikka ilmeisesti Suomessa se on aika standardi että ollaan töissä 9-17 (jos siis puhutaan esim. toimistoduuneista). Ja ei hätää, en tietenkään ottanut tätä mitenkään kritiikkinä, muakin kiinnostaa tälläiset asiat paljon :)

      Poista
  5. Hei tää oli kiva! Mullakin oli joku aika sitten tekeillä tämä, mutta yleensä iltapäivän aikaan muistin, että ai niin, tänään piti ottaa kuvia tästä päivän varrelta...Mutta ehkä voisin tosiaan nappailla kuvia muutaman päivän kuluessa ja pistää ne yhteen :D

    Onko sulla siis työpäivä 9-18 ja siinä tunnin ruokatunti vai miten? Mun työpaikalla on toimisto myös Lontoossa ja aina välillä kyllä tulee mieleen, että oiskohan kiva asua siellä..Mut nuo pitkät työmatkat kyllä tökkisivät mulle :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulle tuotti juuri tuo kuvien ottaminen vaikeuksia mutta sitten tsemppasivat yksi päivä ja oikein muistutin itseäni ottamaan niitä :)

      Mulla on periaatteessa työpäivä 9-17, mutta kyllä se yleensä sinne kuuteen venyyn. Lounastauko on yleensä aika joustava mikä on kiva :) työmatkat on kyllä pitkiä Lontoossa ja muutenkin elämisen taso todella kallista!

      Poista

Kiva kun kommentoit!