tiistai 14. lokakuuta 2014

Ruskan värit Suomessa

Siis Suomessa käydessä ei voinut kun ihastella sitä upeaa ruskaa ja kameraan taltioituikin aika reippaasti keltasävytteisiä kuvia. Onhan ne pakko jakaa täällä blogissakin, koska katsokaa nyt kuinka upean näköistä! Ihan näin vahvaa ruskaa ei kyllä täällä Briteissä näy varmaan ikinä!

Saatatte huomata yhden yhteinäisen teeman näissä kuvissa? Jeps, Marski oli vaan niin söpön näköinen että se eksyi aina moneen kuvaan mukaan...Marski poseeraa....


Todellisuus oli kuitenkin tämä....Marskin ilme on juuri semmoinen "Mutta sä sanoit että me mennään lenkille! Nyt olet ottanut kuvia jo IKUISUUDEN" Haha, rakastan tätä kuvaa ja satuin vaan painamaan laukaisinta juuri oikealla hetkellä ihan vahingossa.


Sanoinko jo kuinka kaunista Suomessa oli? 

4 kommenttia:

 1. Ihania syyskuvia! Tulee ihan ikävä kunnon ruska-aikaa, kun en ole sellaista pariin vuoteen ollenkaan kokenut. Ja upeita kuvia olette saaneet taltioutua koiran kanssa :) Niin ja takkisi on tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riia, parit aika mielenkiintoiset kuvat tuli kyllä talletettua kameralle kun yritti saada koiran yhteistyöhön poseerauksen suhteen :D Ruska-aika on kyllä todella kaunista Suomessa, ei se ole todellakaan noin voimakasta edes täällä Briteissä!

   Poista
 2. Aww, ihana koiruliini ja komeat syysvärit! Musta on just ihana tuo aika jolloin lehtiä on sekä puissa että maassa, on ihana tallata lehtien peittämällä ruohikolla tai tiellä. Ja kauniita kuviahan niistä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihanaa aikaa ja nyt onneksi Briteissäkin alkanut lehdet kellertää enemmän. Kanadassa on varmasti upeat ruskan värit!

   Poista

Kiva kun kommentoit!