sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viikkokuulumiset

Arvontapostauksessa eräs lukija mainitsikin että näitä viikkopostauksia on ollut ikävä (ainakin oletan että hän tarkoitti näitä), ja tiedättekö, mullakin on ollut ikävä näitä! Sen vuoksi ajattelinkin herätellä taas tätä traditiota henkiin ja kertoa vähän viikon kuulumisista kuvien muodossa näin sunnuntaisin.

Sitä ennen kuitenkin vinkkaan että muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan, osallistumisaika päättyy 2.11! Mutta nyt niihin viikon kuviin ja tunnelmiin....

Olen yrittänyt parantaa tapani ja herätä arkiaamuisin hieman aikaisemmin jotta ehdin syödä aamupalaa kotona. Yleensä tämä onnistuu ihan hyvin, paitsi maanantaisin. Silloin en ikinä saa kammettua itseäni sängystä ulos tarpeeksi aikaisin ja päädyn lähtemään töihin ilman että ehdin syödä aamupalaa. Tällöin, kuten viime maanantai-aamunakin, turvauduin hakemaan Birminghamin aseman kahvilasta hieman aamupalaa mukaan loppumatkalle. Jugurttia ja salted caramel latte joka on muuten uusi suosikkini!


Tiistaina heräsin siihen että se myrsky josta oltiin varoiteltu, saapui todella Derbyyn ja tuuli oli melkoisen kova. Sen lisäksi tietysti sade piiskasi ikkunaa herätessä. Hetken todella mietin että olisin jäänyt kotiin tekemään töitä mutta päätin sittenkin lähteä toimistolle. Illalla toivoin että olisinkin jäänyt kotiin, kuten tästä postauksesta voikin lukea....Nähtiin kuitenkin upea sateenkaari päivän aikana joka piristi hieman!


Silloin kun on ankea keli ja sataa, mun rupee aina tekee mieli leipomaan ja niin teinkin tiistai-iltana. Leipominen jotenkin rentouttaa ja yleensä kädet jauhoissa kaikkoaa myös meikäläisen stressi. Päätin leipoa braavurini eli nutella stuffed chocolate chip cookies with sea salt. Niiden kanssa ei ikinä mene vikaan, tuollaisilla aineksilla kun tuskin edes siihen pystyisi. 


Torstaina lähdettiin töiden jälkeen pubiin työkaverin läksiäisdrinkeille. Tämä kuvastaa hyvin mun illallista - tuoppi siideriä ja pussi sipsejä. Aika ankea illallinen (ja nälkähän siinä tuli) mutta ilta oli todella hauska kollegoiden kanssa!


Perjantaina oli kivaa työpäivän piristystä kun päätettiin työkaverin kanssa siirtää eräs juttutuokio läheiseen kahvilaan josta löytyy kivasti wifi, ja saatiin ottaa kaverin suloinen koirakin seuraksi kahvilaan. Siellä oli aivan sairaan hyvät kakut ja todettiin että tästä pitäisikin tulla tälläinen perjantai-traditio.


Odotin itseasiassa innolla perjantai-iltaa ja viikonloppua koska pitkän aktiiviputken jälkeen meillä oli tiedossa täysin vapaa viikonloppu! Se tarkoittikin sitä että perjantai-iltana päätettiin tehdä kotipizzat kaikista jääkaapin jämäaineista ja niistä tulikin yllättävän hyvät! Lasi tai pari viiniä ja Ipadille pyörimään Vain elämää samalla kun poikaystävä pelasi Xboxilla ja tämä tyttö oli tyytyväinen! Katottiin vielä leffan tän jälkeen mutta kuten aina, nukahdin jo puolessavälissä leffaa sohvalle ja heräsin kun loppu creditit pyöri ruudussa.


Lauantai-aamuna heräsin siihen ihanaan tunteeseen kun koko päivän osalle ei ollut mitään suunnitelmia. Löhöilin pitkään sängyssä, luin kirjaa ja höpötin äidin kanssa. Ainut mikä häiritsi mun aamurauhaa oli poikaystävä joka sai jonkun siivoushepulin heti aamusta ja pyöri ympäri taloa pistäen pyykkiä pesuun ja tiskaten astioita. Minulla tuli tietysti heti huono omatunto kun en ollut auttamassa mutta onneksi se siivoushepuli sitten laantui ja poikaystäväkin otti hieman rauhallisemmin. Ja toisaalta oli kiva nousta sängystä ja mennä tekemään aamupalaa putipuhtaaseen keittiöön! Perjantaisten pizzojen jälkeen teki mieli jotain kevyttä joten pyöräytin meille smoothiet ja istahdin lukemaan uutta lehteä jonka olin juuri ostanut.


Launtai meni muutenkin aika pitkälle rennoissa tunnelmissa mikä sopi juuri passelisti meikäläiselle. Illalla kokattiin vielä hyvää kalacurrya valkosipulijugurtin, salaatin ja sahrami-riisin kanssa. Minä olin vastuussa siitä valkosipulijugurtin tekemisestä sillä lopputuloksella että sitä valkosipulia helähti aika reippaasti annokseen mukaan. Hups. Hyvää se kuitenkin oli!


Arvaatteko jo miten tämä sunnuntai on mennyt? No, rennosti tietty! Se taisi olla tämän viikonlopun teema, nyt on mieli ja kroppa levänneen oloinen. Käytiin eräillä lähiruokafestareilla tänään mutta siitä ajattelin kirjoittaa oman blogipostauksen. Tällä hetkellä minulla on tämän syksyn ensimmäinen blinitaikina muhimassa, joten illalliseksi toivon mukaan saadaan maukkaita blinejä! Sunnuntai-illat on luonnollisesti pyhitetty Downton Abbeylle joka alkaa aina yhdeksältä illalta. Silloin ei saa tehdä mitään muuta kun katsoa telkkaria ja olla hiljaa!



Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Oi oi, ihan mahtava viikonloppu! Tuo pizza näytti tosi herkulliselta, mutta suoraan sanottuna nuo nutellacookiesitkin kyllä kiinnostaa, voisikohan niistä saada reseptiä kehiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nutella keksit on ihan parhaita maailmassa, yritän laittaa pikimmiten reseptiä tänne bloginkin puolelle! Ne vievät kielen mennessään :)

      Poista
  2. Ihan hyvä viikko siis, vaikka tiistai olikin painajaismainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, loppua kohti kyllä parani. Tiistaina oli taas sellainen olo että on pakko olla maanantai kun päivä meni niin huonosti :) olisin kaivannut meidän kakkutuokiota silloin!

      Poista
  3. Tälläiset viikkopostaukset on kyllä tosi kivoja! Bongasin kuvasta The Simple Things -lehden. Mäkin olen muutaman kerran ostanut sen ja se on tosi kiva. Se on sellainen fiilistelylehti, jota lukiessa tulee hyvä mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Martta että näitä tykätään lukea! Joo, siis tosta lehdestä tulee kyllä juuri niin hyvä fiilis, kuvat on ihania ja jutut kauniita!

      Poista
  4. Hei,

    Minkä kautta sä oot sitä Vain Elämää katsonut, kun tämä kausi ei ole minulla onnistunut?

    A.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,
      Mä olen onnistunut streamaamaan sen ihan ruutu.fi kautta. Tai meen yleensä Vain elämää sarjan nettisivuille ja sieltä pystyn suoraan katsomaan sen jakson! Toivottavasti tää auttaa!

      Poista

Kiva kun kommentoit!