lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kesäloma Suomessa odottaa!Tuntuu ihan oudolta, mutta kohta lähden kesäloman viettoon jo Suomeen. Oudolta se tuntuu siksi, että loma onkin jo näin aikaisessa vaiheessa kesää. Viime vuonnahan lähdin vasta heinäkuun lopussa ja ehdin odottaa lomaa kun kuuta nousevaa, varsinkin koska kesäkelit täällä Briteissä oli niin tajuttoman huonot. Tällä kertaa tämä loma on hiipinyt ihan nurkan takaa ja tuntuu etten ole ollenkaan valmistautunut siihen! Mutta älkää käsittäkö siis väärin, olen hurjan innoissani edessä olevasta lomasta. 

Olen myös innoissani, koska pitkästä aikaa pääsen viettämään taas juhannusta Suomeen. En muista koska olisin ollut viimeksi juhannuksena kotona, joten ihan kiva päästä nauttimaan tästä keskikesän juhlasta kotikotiin. Viime vuonnahan vietin sitä konferenssikeskuksen hotellissa katsoen joululeffa The Holidayta joka pyöri telkkarissa - sitä kokemusta ei tarvitse ihan heti uusia. 

Tälläkin kertaa ajoitin lomani ystävien häiden mukaan, joten niitä vietetään Suomi-reissuni aikana. Muuten ei ole vielä sen suurempia suunnitelmia paitsi tietysti nähdä paljon ystäviä ja perhettä. Ja nauttia Suomi-kesän perinteisistä jutuista kuten mansikoista, muurikkaletuista, uimisesta (jos uskallan, luulen että vesi on vielä aika kylmää), kesäisestä Helsingistä, uusista perunoista, jätskistä, saunasta, piknikeistä ja sun muista kivoista jutuista.

Viime kesäloma kotona oli aivan mahtava ja silloin sain viettää peräti kolme viikkoa Suomessa, tällä kertaa minulla oli lomapäiviä jäljellä vain kahteen viikkoon. Mutta siitä ajasta tietysti pitää ottaa kaikki ilo irti vaikka se tulee menemään supernopeasti. Toivon myös että säät edes hieman suosisi, vaikka alkukesä onkin aina kaikista arvaamattominta aikaa.

Positiivista on se, että meidän asuntohommat näyttää nyt jo aika lupaavilta ja meidän pitäisi saada avaimet pian lomalta paluun jälkeen. On kiva kun on jotain mitä odottaa!

Tuttuun tapaan blogia tuskin päivittelen lomalta, mutta instagramia (@laura.fin) ja blogin Facebook-sivuja varmaan päivittelen. Ja siis intagramiin tulee varmasti paljon kuvia, se kun nykyään tuppaa olemaan minun lemppari some kanava. 

10 kommenttia:

 1. Niinpä, muista ne uudet perunat! Muistatko kun talvella puhuttiin niistä? ;)
  Ihanaa Suomi-lomaa. Wish I was there too!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Ihanaa kesää Italiaan, siellä on kanssa varmasti hyvä olla ;)

   Poista
 2. Jee huippua! Suomen kesä on varmasti ihana, toivottavasti siellä nyt on hyvät kelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Toistaiseksi kelit eivät ole vakuuttaneet mutta nyt mennään sillä fiiliksellä että ei se keli mutta se olotila ;) Suomen kesä on aina maaginen!

   Poista
 3. Mahtavaa Suomi-lomaa! Toivon kovasti sun (ja myös itseni :D) puolesta, että säätkin ois kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anu! Toistaiseksi kelit on kyllä ollut aika sataiset mutta toivon että ne tästä vielä paranee!

   Poista
 4. Jee, ihanaa lomaa! Nähdään pian. Toivottavasti kelit suosii :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa Suomi-lomaa! :) Voi kun minäkin pääsisin, alkaa olemaan niin tuskaisen kuuma täällä. Suomen kylmemmät säät kuulostaa jokseenkin hyvältä tällä hetkellä ;) Ei auta kun talveen odotella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miitu! On kyllä ollut aivan ihana loma vaikka säät ovatkin kieltämättä aika viileät ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit!