sunnuntai 7. helmikuuta 2016

ArkikuulumisiaMeillä on nykyään aika kiva sunnuntai-aamun rutiini. Tai noh, se on osittain kiva ja rentouttava, osittain aivan kamalaa rääkkiä. Nykyään nimittäin herätään reippaasti sunnuntai-aamuisin ja lähdetään salille GRIT-tunnille joka alkaa klo.8.40. Nyt tämä uusi rutiini tuntuu jo ihan normaalilta jutulta, silloin alussa olin ihan sitä mieltä, että ollaan täysin idiootteja että vapaaehtoisesti herätään noin aikaisin sunnuntai aamuisin vain lähteäksemme salille. Kuitenkin, uusi rutiini on kiva koska päivän liikuntasuoritus on tehty heti aamusta ja sen jälkeen nautitaan vielä yleensä aamiainen klubille ennenkuin palataan kotiin. Ja tuntuu että koko päivä on vielä edessä!

Tämä viikonloppu on mennyt niin rauhallisesti kun olla ja voi. Meidän on tarkoitus ollut jo pidemmän aikaa käydä aina perjantai-iltaisin testailemassa eri ravintoloita täällä Lichfieldissä, mutta ollaan ehditty tähän mennessä vasta kokeilemaan ehkä viittä eri ravintolaa vaikka ollaan asuttu täällä jo yli puoli vuotta. Kuitenkin, perjantaina päätettiin elvyttää tämä ravintolakokeilu ja käytiin testaamassa erästä intialaista joka on saanut paljon hyviä arvosteluita. Eikä kyllä turhaan, maistoin ehkä elämäni parasta butter chickeniä tuolla! Tosin meidän oli tarkoitus vielä ruokailun jälkeen käydä drinkeillä mutta ruokakooma oli niin tajuttoman kova että raahauduttiin vaan kotiin ja minä kaaduin suoraan sänkyyn. Kymmeneltä perjantai-iltana. Aika kovaa menoa meillä. Lauantai-aamuna heräsinkin sitten jo pirteänä klo.6.30. 

Lauantai vietettiin Birminghamissa, tarkoituksena katsella vihkisormuksia meille löytämättä kuitenkaan mitään kivaa. Saas nähdä miten niidenkin sormuksien oston suhteen käy. Vettä satoi kun saavista kaatamalla joten oli sinänsä hyvä idea viettää koko päivä ostoskeskuksessa ja olla välittämättä sateesta. Löysin myös TKMaxxista aivan ihania muistikirjoja. Olen niin koukussa erilaiseen muistikirjoihin ja TKMaxx on aika hyvä paikka niille, sieltä kun löytyy vaikka minkälaista tavaraa.Tällä viikolla olen myös ahkerasti testannut erilaisia kasvisreseptejä illalliseksi. Kuuluin ennen siihen koulukuntaan jonka mielestä pelkkä ajatus kasvisruuasta kuulosti tylsältä mutta olen sittemmin kääntänyt takkini täysin. Löysin kivan blogin nimeltä Pinch of Yum, josta löytyy todella simppleitä mutta maukkaita kasvisreseptejä. Testasin esimerkiksi tätä reseptiä eräs ilta ja voi elämä että se oli hyvää! Tein myös ensimmäistä kertaa elämässäni vietnamilaisia kevätrullia avokadolla, kurkulla ja lohella ja nekin oli supermaukkaita!Sellaisia sekalaisia kuulumisia siis tähän väliin, nyt täytyy ehkä taas ryhdistäytyä ja oikeasti tehdäkin jotain tällä päivällä!

7 kommenttia:

 1. Voi, saisinpa mäkin joskus itseni ylös sunnuntaiaamuna niin, että jaksaisin mennä edes kymmeneksi jumppaan. Kävin syksyllä muutaman kerran lauantaisin kymmeneltä zumbassa. Yleensä en kuitenkaan saa itseäni ylös sängystä riittävän aikaisin, kun nyt opiskellessa on tottunut siihen, että saa nukkua pidempään kuin töissä ollessa. Hyvä te siis! :)

  Peukku myös kasvisruuille! Mä oon ollut pääsääntöisesti kasvissyöjä yli kahdeksan vuotta ja voin kyllä sanoa, että koskaan aiemmin en kiinnittänyt niin paljoa huomiota ruuan monipuolisuuteen ja myös makuun kuin sen jälkeen, kun jätin lihan pois. Kasvisruuan ei tosiaankaan tarvii olla tylsää. Mun poikaystäväkin syö nykyään hyvällä ruokahalulla kotona melkein pelkkää kasvis- ja kalaruokaa, vaikka muuten hän kyllä syö myös lihaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuttu tunne kyllä tuo opiskeluajoilta, en minäkään silloin liikkunut minnekään ennen aamu ysiä! Nyt tietysti töissä ollessa on se unirytmikin muuttunut siten että jopa viikonloppuisin menee aikaisemmin nukkumaan ja vastaavasti taas herää aikaisin...

   Ja ihan totta, kasvisruuan ei todellakaan tarvitse olla tylsää! Olen kyllä ennakkoluulot heittänyt romukoppaan ja todennut miten monipuolista kasvisruoka on! Mä tykkän kalasta todella paljon ja myös punaisesta lihasta joten en usko että voisin täysin kasvispainotteiseen ruokaan vaihtaa kokonaan mutta jos edes tekisi kasvisruokaa edes kolmena iltana viikossa niin sekin olisi ihan hyvä panostus mun mielestä!

   Poista
  2. Sama juttu mulla. Kun olin töissä, heräsin kyllä viikonloppunakin yleensä viimeistään kasin, ysin maissa. Nyt se on aika harvinaista, mikä on vähän harmi, koska jos herään aamulla aikaisin, saan myös paljon enemmän asioita tehtyä.

   Todellakin tuo muutamana iltana viikossa kasvisruuan syöminen on jo tosi hyvä panostus! Monipuolisesti syöminen on musta kaiken a ja o sekä terveellisyyden että kokkailun mielekkyyden kannalta. :) Mäkään en ole kyllä ihan absoluuttinen kasvissyöjä. Syön lihaa, jos sitä tarjotaan, mutten itse sitä osta. Oon jo niin tottunut syömään kasvisruokaa, ettei se oikein käy edes mielessä. Kalaruokien teossa haluaisin oppia paremmaksi!

   Poista
 2. Me ostettiin miehen kanssa netista sormukset ja korjattiin koko sitten paikallisessa liikkeessa. Loysin unelmien sormuksen http://www.brilliantearth.com/ sivustolta! Niissa tietty kestaa vahan pidempaan, mutta jos et lahistolta loyda mieleisia sormuksia, niin netista loytyy vaikka mita.

  Nuo muistikirjat on ihania! Ma hamstraan niita kans vaikka useampi on lahes kayttamatta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, kiitos paljon linkistä, tuolla onkin ihanan näköisiä sormuksia! Meille tuli ongelmaksi se, että mun kihlasormuksen kivien istutus on kuulemma sen verran "erikoinen" että liikkeistä on hankala löytää vihkisormuksia jotka sopisi sen kanssa yhteen...joten moni suositteli meillä että suunniteltaisiin itse, mutta täytyykin katsoa tuolta, tuo nettisivu näytti todella lupaavalta!

   Ja ah, muistikirjat on niin ihania! Vaikka osa jäisikin käyttämättä ;)

   Poista
 3. En voi kuin nostaa hattua tolle sunnuntaiaamun heräämiselle.. HUI. :D Multa ei ikinä onnistuisi, kun jo arkena tää klo 7:15 herääminen on täyttä tuskaa. :D Mutta kuulostaa aika rankalta treeniltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, me herätään nykyään viikonloppuisin kanssa aika aikaisin kun jotenkin siihen arkirytmiin jää kiinni niin helposti! Mutta joo, noi GRIT-tunnit on ihan tuskallisen rankkoja mutta kyllä niin tehokkaita!

   Poista

Kiva kun kommentoit!