sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Rentoa kesä arkeaAjattelin pitkästä aikaa kirjoitella ihan normaaleja arkikuulumisia, ne kun on yleensä kivaa luettavaa muiden blogeista ja tuntuu että viime aikoina tämä blogi on ollut enemmän tai vähemmän täynnä reissujuttuja. Ihan normaalia arkea täällä eletään kuitenkin suurimman osan ajasta, kesäkuun suunnitelmat muuttuivat hieman joten saan viettää koko kuukauden kotona ennenkuin kesäloma alkaa. Mikä on ihan hyvä koska häät alkavat lähestymään kovaa vauhtia ja vielä niitä varten on vaikka mitä pientä organisoitavaa. Tällä hetkellä meidän olohuoneen seinällä on iso valkoinen arkki johon ollaan piirretty pöydät ja post-it lapuilta löytyy vieraiden nimiä. Tuntuu ihan siltä kun suunnittelisin jotain tärkeämpiäkin futisstrategioita kun liikuttelen ihmisiä pöydistä toiseen. Ja tämä istumajärjestelyn suunnittelu on muuten tuhat kertaa hankalampaa kun aluksi luulin...

Tämä viikko on ollut täynnä kivoja pieniä juttuja ja tapahtumia. Esimerkiksi keskiviikkona pääsin täysin odottamatta kuuntelemaan brittiläistä stand up koomikkoa Eddie Izzardia joka vieraili Warwickin yliopiston kampuksella osana hänen Stand Up For Europe-kampanjaa. Hän siis tukee Britannian jäämistä osaksi Euroopan Unionia ja on kiertämässä 31 kaupunkia 31 päivän aikana, vetämässä showta varsinkin nuoremmille ihmisille (eli yliopisto-opiskelijoille). Show on todella stand uppia mutta kannustaa siis brittejä äänestämään EU:ssa pysymisen puolesta. Hauska esitys oli kyllä kyseessä ja yhdessä vaiheessa nauroin maha kippurassa hänen jutuilleen vaikka show ei esittänytkään (tai tuonut esille) niitä ehkä kaikista tärkeimpiä faktoja.

Täällä on vuorottain satanut vettä kaatamalla ja sit toisena iltana on taas ollut todella kiva keli, joten tällä viikolla olenkin vaihdellut joko salilla tai ulkona treenaamisen välillä. Tuntuu hassulta lähteä salille treenaaman jos ulkona on upea, aurinkoinen keli, joten esim maanantaina käytiin golffaamassa ja torstaina lähdin juoksemaan läheiseen puistoon jossa on aika kivat maisemat! Toistan itseäni jatkuvasti, mutta rakastan tätä kaupunkia varsinkin näin kesäisin!Eilen oltiin viettämässä iltaa kavereiden luona (ne on siis kaveripariskunta mutta periaatteessa en voi sietää sitä sanaa!) meidän entisessä kotikaupungissa Derbyssä. Tehtiin hyvää ruokaa ja katsottiin futista (Englanti matsi tietty). On ollut todella kiva hengata heidän kanssaan nyt enemmän, koska huomaan että minulla kyllä synkkaa jostain syystä paremmin ei-britti tyttöjen kanssa (ja parempi puolisko on siis turkkilainen). Heti mätsää henkilökemiat paremmin kohdalleen ja on ollut tosi kiva saada hyvä kaveri hänestä ja hänen miehestään. Ja mikäs sen parempaa kun löytää ystävä joka myös väsyy todella aikaisin jo iltaisin (nim. nukkumaanmeno aika jo kympiltä) ja vaikka on kylässä niin voi silti jo hengailla yökkäreissä kun toteatte yhteen ääneen että tuskin me minnekään lähdetään enää bilettää. Tänä aamuna lähdettiinkin Derbystä ajamaan vasta kympin jälkeen ja iltapäivä on kulunut niitä hääjuttuja tehden. Onneksi ollaan jotain saatu aikaiseksikin!Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!