sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Lätkää ja Thrilleriä

Viikonloppuna tuli mm.


Katsottua lätkää.
Perjantaina Suomi- Kanada peli joka harmillisesti hävittiin ja sitten tänään vielä Suomi-USA. Kaveri tuli Lontooseen vierailee joten mentiin yhdessä West Kensingtoniin, josta löytyy Three Famous Kings-pubi jotka näyttää Suomen pelit Mertsin selostuksella! Oli muuten ihan mielettömän hyvä tunnelma ja suomalaisia oli ilmaantunut paikalle sankoin joukoin!

Tänään pubi oli aivan täyteenammuttu kun oli vielä jonkun futisliigan finaali (tästä huomaa minkä lajin tyttöjä olen). Sit Suomen peli, ja Tsekin peli. Oli kyllä tiivis tunnelma. Me seistiin kaverin kanssa pienessä kulmassa jossa ilma ei kiertänyt ollenkaan :)

En kuitenkaan aloita edes jauhamaan tämän päivän pelin lopputuloksesta. Paitsi että Suomen joukkue oli kyllä kuin Mikki Hiiri merihädässä. Ja Salmelan taklaus oli törkeä. Mutta se siitä.


Ihmeteltyä vähäpukeisia miesmalleja.
Kyllä. Luitte oikein. Oltiin perjantaina Westfield Startford Cityssä ja ihmettelen kun käytäviltä kuului kamalaa kiljuntaa. Siellä Gilly & Hicks kaupan edessä poseerasi semmoiset parikymmentä vähäpukeista miesmallia. Uudestaan niihin törmäsin myöhemmin päivällä kun olin bussissa menossa kohti keskustaa. Ne samaiset vähäpukeiset miesmallit ajeli bussilla ympäri Lontoota heitellen alusvaatteita tytöille. Myöhemmin selvisi että Regent St on avattu uusi Gilly & Hicks kauppa (kuuluu ilmeisesti samaan kastiin Hollisterin ja Abercombie & Fitchin kanssa) ja nää miesmallit oli sit pestattu ajalemaan ympäri Lontoota promoamaan kauppaa. Hieman nauratti kun niihin törmäsi.

Pällisteltyä Olympiakylää.
Joka näytti omaan silmään kovin keskeneräiseltä. Toisaalta, onhan tässä vielä paljon aikaa elokuuhun. Ja ei muuten harmita tippakaan etten ole täällä siihen aikaan. Tulisi vaan ahdistus.


Käytyä musikaalissa.
Tällä kertaa valittiin Thriller-live, eli kunnon Michael Jackson tyyliin vietettiin lauantai-ilta. Ensimmäisen puoli-ajan olin ihan pihalla ja mietin et onks nää kaikki oikeesti MJ:n lauluja tai Jackson 5. En oikeen tykännyt ja siinä ei ollut oikeen kunnon tarinaakaan. Toisella puoliajalla suurimman osan ajasta vietin seisoin ja tanssien mukana (niinkuin kaikki muutkin). Toinen puoli-aika oli aivan mielettömän hyvä! Ehkä se alku ei avautunut koska en todellakaan ikinä ole ollut mikään intohimoinen Jackson-fani.


Ihasteltua kaunista keliä.
Varsinkin tänään oli aivan mieletön keli ja syötiinkin aikainen illallinen terassilla Thamesin varrella, jonka jälkeen päätin kävellä kotiin Thamesin reunustaa pitkin. Matkalla törmäsinkin sillan kupeessa myytäviin kirjoihin ja jäin hyväksi toviksi niitä penkomaan.Että tälläistä taas täällä, nyt taas opiskeluiden pariin (tuntuu että aina päätän jutut näin)...

2 kommenttia:

  1. meilläkin oli Kingstonissa noita gilly&hicks miehiä, kyllä piti kaks kertaa kattoa että näinkö nyt ihan oikein ku kävelin ohi :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo...istuin bussissa kun yhtäkkiä kuuluu kauheesti vihellyksiä ja huutoa ja siinä ne bussin katolla keikkui ilman paitaa :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!