sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ihana keväinen viikko!

Voi vitsit, mennyt viikko on ollut ihanan aurinkoinen viikko, ja illat alkavat olemaan selvästi valoisempia. Itse huomaan että se vaikuttaa heti mielentilaani - olo on ollut mukavan pirteä!
Tässä taas hieman puhelinräpsyjä menneeltä viikolta, kiireinen viikko taas takana mutta sitäkin mukavampi!


1-2./ Maanantai-ilta vietettin Westerbygårdin naistenillassa. Hyvää seuraa ja mainiota ruokaa - täydellinen tapa aloittaa viikko ja viettää maanantai (jotka on yleensä tylsiä). Vasemmalla ihana pannacotta jälkkäri ja oikealle illan "esitelmän" pitäjän tuotos. Näissä illoissa on todella aina joku teema ja nyt paikalla oli ihan supertaitava kakuntekijä (The Art of Cakes). Ihan mielettömiä luomuksia. Huomaatteko noi kukat tuossa oikealla olevassa kuvassa? Ne on kaikki tehty sokerimassasta. Jep.

3-4./ Nämä valoisat kelit on tehnyt mut superiloiseksi! Olen nimittäin päässyt sekä aamuisin että iltaisin vielä valoisan aikaan ulos koiran kanssa! Huomatkaa oikealla kuva supertyylikkäästä lenkkimuodista. Isän työkengät, liukustopperit ja lila-vaaleat pörrösukat :)

5./ Mun yhden päivän lounas. Very intresting indeed. Olin poikkeuksellisesti yksi aamu Stockalla ja ajattelin ottaa sieltä lounaan mukaan. Tacosalaatti kuulosti ihan hirmuisen hyvältä. Se ei ollut sitä. Kaikista ärsyttävintä oli että oikeen odotin kuinka pääsen syömään ihanaa lounasta ja sitten se olikin aika pahaa. Blah.
6./ Fiilistelin yksi aamu ihanaa auringonpaistetta - vihdoin saa laittaa reiskat päähän!

7./ Naistenpäivän illan vietin ihanan naisen kanssa ja vedettiin mielettömät sushiöverit ja katsottiin Magic Mike. Loistava tapa viettää ilta! Suhien jälkeen jaksettiin vielä syödä blinejäkin ja sen jälkeen kyllä ruokakoomassa makaaminen sohvalla tuntui hyvältä idealta. Mun mielestä Channin Tatum on parasta mitä leffamaailmassa voi olla, mutta Magic Mike oli kyllä pettymys. Toisaalta, ei me ehkä odotettukaan ihan Oscarin arvoista suoritusta ;)
8./ Huomaa että joku on ollut innoissaan tuosta auringosta kun puhelimen muisti oli täynnä kuvia tälläisistä "ihanista aurinkoisista hetkistä".

Sellaista tähän viikkoon. Huomenna onkin jo uusi viikko johon kuuluu vaikka mitä ohjelmaa, ja pitäisi vielä suunnitella tuota Kanada/Jenkki reissua. Kääk!

4 kommenttia:

  1. Niin ja toi kakku on täydellinen - jos ikinä meen naimisiin, haluun tollasen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samoin :D Ne oli ihan mielettömän hienon näköisiä! Ja ne kukat! Ah :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!