tiistai 19. maaliskuuta 2013

"Olen lopen kyllästynyt tähän talveen, koska tämä loppuu"

Lauran puhelimen aarteita tältä viikolta:

Tällä kuvalla yritän selvästi demonstroida kuinka ärsyttävää se on, että vielä maaliskuun lopussakin joutuu toppautumaan tuollaiseen vaatetukseen. Ja kuvassa ei näy, mutta jalasta löytyy Emu-karvakengät - ne ainoat kengät jotka tuntuu päällä millään tavalla mukavalta näillä keleillä. Ja arskat silmillä maanantai-aamun ärsytyksen vuoksi.


Nappasin mukaan aamukahvin kermavaahdolla joka oli selvästikin virhe. Kermavaahto klo.8.00 aamulla ei ole mikään hyvä idea. Ällö olohan siitä tuli.


Latasin vihdoin Whatsappin ja innostuin sen käytöstä (heti kun tajusin miten se toimii). Sen lisäksi kaverini käski hankkimaan snapchatin jolla siis lähetellään kuvia. Nyt ollaankin parin päivän ajan ilahdutettu toisiamme työpäivän aikana hauskoilla (ja hieman omituisilla) kuvilla.


Tsekkaillut säätiedotuksia aika ahkeraan ja päättänyt jo että olen perjantaina lähdössä kevätreissulle, joten täten pakkaan kevyempi vaatteita mukaan...


Kunnes poikaystävältä tuli tänä aamuna tän näköinen viesti:


Eli ehkä se toppatakki olisi sittenkin parempi idea. Mikä siinä muuten on, että vaikka olis muuten aina suhteellisen "kiireetön" elämä niin kun reissuun pitäisi lähteä on yhtäkkiä sata ja miljoona muuta asiaa hoidettavana? 

Nyt näen unia (ja toiveita) siitä kuinka Montrealin kaikki lumet on sulaneet perjantaiksi!

P.S. Huomasin sitten juuri että olen koko päivän kulkenut hintalappu paidassa kiinni. Great success.

8 kommenttia:

 1. Haha, toivottavasti ei ollut kovin näkyvä hintalappu. Ehkä kukaan ei ole sitä huomannut, jos kukaan ei ole siitä huomauttanut! Jee, sä oot vihdoinkin tekniikan maailmassa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei sitä kukaan varmaan huomannut, vietin melkeen koko päivän yksin huoneessa nimittäin :) Mutta nauratti kyllä illalla sit kun huomasin!

   Poista
 2. Ota se takki mukaan! Mä olin kerran Budapestissä keskellä talvea. Mulla oli kyl ihan takit sun muut messissä, mut siel oli niin kylmä, etten oikeasti halunnut kierrellä kaupunkia ku oli niiii kylmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä olen päätynyt nyt siihen että ei se auta kun ottaa tämä sama talvitakki mukaan mitä käytän Suomessakin tällä hetkellä, ei sitä kyllä auta palella oot ihan oikeessa!

   Poista
 3. onko briteissäkin vielä lunta?!
  Suomessakin on ja alkaa jo pikkuhiljaa tylsittyttää!!
  Viikon päästä pääsiäinen ja ilma on tollainen... :(
  milloon se kevät oikein tulee???
  missä muuten oot töissä?
  joo... ei liity tähän mitenkään, mutta muuten vaan kiinnostaa...
  onko briteissä helppo saada töitä?
  esim. kesätöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olen Suomessa töissä tällä hetkellä! Britti.säähän tottuneena toi talven jatkuminen aina maaliskuulle saakka ei oikein inspaa :) Toivon että kevät tulisi mahdollisimman pian, haluan sen tänne jo nyt!
   Hmm...En ole koskaa ollut kesätöissä Briteissä, ja töidenkin saaminen yleensä riippuu paljon siitä että minkälaisia töitä hakee, kuinka aktiivinen on itse ja mistä kaupungista niitä töitä hakee. Brittiläinen CV ja hakemuskirje on aika erilaisia verrattuna suomalaisiin eli niihin kannattaa panostaa!

   Poista
 4. Saako kysya miten tyonsaaminen on mennyt suomessa? Oletko "oman alan toissa" vai ansaitsetko euroja vain eurojen vuoksi?

  Ei ole tarkoitus olla yliutelias, mietityttaa vaan etta miten Suomessa saa toita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelut hieman myöhäisestä vastauksesta kommentiisi. Kyllä, olen onnekas sillä olen tällä hetkellä oman alan töissä Suomessa. Vaikea yleistää hirmuisesti, en osaa sanoa miten Suomesta saa töitä (onko vaikeaa vai ei) koska tuntuu että tässä maailmantilanteessa töiden saaminen on haastavaa alalta kuin alalta.

   Poista

Kiva kun kommentoit!