lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kämpän etsintää, after work drinkkejä ja uuden opettelua

Tällä hetkellä istun talonvahtina kaverini asunnossa ja syön suklaita jotka sain häneltä synttärilahjaksi. Tosin, olen syönyt ne melkein jo kaikki joten tällä hetkellä on vähän ällö olo. Olo oli semmoinen että tänä aamuna on pakko ottaa rennosti. Rakastan käydä ulkona ja sosialisoida muiden ihmisten kanssa, mutta joskus ei ole mitään ihanampaa kuin vain ottaa rennosti ihan vain itsekseen.

Ihanat cupcakes suklaat
Tänään mulla on todella synttärit ja vaikka täytyy myöntää että aluksi hieman murehdin että olo on yksinäinen uudessa kaupungissa, on uudet tuttavuudet täällä ja kaikki Facebook-viestit ihanilta kavereilta saanut tuntemaan itseni todella onnekkaaksi. On mulla vaan ihania ystäviä! Myöhemmin on luvassa Skype-treffit poikaystävän kanssa kunhan hän vaan herää ensin tuolla toisella puolella Atlanttia.

Tehtiin sitten vähän hedelmäsalaattia juhliin
Viikko on ollut melkoisen hektinen ja tuntuu jo että olen ollut täällä paljon kauemmin kuin vaan sen 4 päivää. Työt on alkanut hyvin ja kaikki työkaverit on todella mukavia. Sen lisäksi olen eräiden juhlien kautta tutustunut mukaviin suomalaisiin ja nyt on sitten suunnitteilla erinäisiä vappurientoja täällä. Harmi että jätin ylioppilaslakkini kotiin.


Matkalla kotiin
Työkavereiden kanssa on tullut tutustuttua After Workien meiningeissä ja yhteisillä lounastauoilla. Keskiviikkona ja torstainahan oli todella upeat kelit joten lounaat nautittiin puistossa. Perjantaina olikin sit todella ankea, sateinen ja kylmä sää. Toivon todella että kesä olisi suhteellisen lämmin koska en tuonut mitään superlämpimiä vaatteita mukanani.


Sen lisäksi olen yrittänyt metsästää asuntoa. Yksi ehti mennä jo ennenkuin edes pääsin paikanpäälle katsomaan, eilen kävin sitten taas katsomassa kahta. Toinen oli kiva ja toinen sitten ihan superkiva. Hyvä etten jättänyt kuolavanaa perässäni kun siellä kuljin. Molempiin oli todella kova tunku joten hirveän onnekas kyllä saan olla että kumpaakaan niistä saisin. Mutta peukut pystyssä pidän silti! Olo on kyllä kun treffeillä ollessa kun yrität antaa mahdollisille tuleville kämppiksille hyvän kuvan itsestäsi. "Joo, siis mä olen todella sosiaalinen, ystävällinen ja supersiisti!". Tosin treffeillä ollessa haluaa tietty antaa sen kuvan itsestään mitä oikeasti on, kämppää etsiessä yritän mukautua sen mukaan miltä kämppikset vaikuttaa. Olen siis joko hiljainen ja omissa aloissa viihtyvä tai sitten todellinen social butterfly :)


Pahoittelut näistä puhelinkuvista, yritän ottaa kunnon kamerani mukaan jos jossain vaiheessa jaksan raahata persukseni ylös tästä sohvalta. Kävely minnekään ei oikein huvita kun kummassakin jalassa on niin isot rakot/hiertymät että kävely ilman kenkiäkin on jo hankala...

Hauskaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Mua harmittaa kans ihan hirveästi, kun ei taaskaan ole ylioppilaslakkia vappua varten samassa osoitteessa missä minä! En ole sitä ylioppilasjuhlien jälkeen pitänyt vielä kertaakaan, kun viime vappunakin unohdin kotoa sen tänne Keski-Suomeen kuskata ja jälleen kävi samoin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä ärsyttävää kun kerran vuodessa sitä pääsis käyttämään ja sitten se on jossain ihan muualla missä sen pitäisi olla!

   Poista
 2. Käy ostaa jostain naamiaiskaupasta sellasen sailor-hatun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä täytyis et edes jotenkin sulautuisin joukkoon lakkini kanssa ;)

   Poista
 3. Ihanaa kun sulla on kaikkea uutta ja jännää siellä! Tsemppiä asunnon metsästykseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo ei ainakaan käy aika tylsäksi kun kaikki on näin alkuun uutta :) Ja kiitos!

   Poista
 4. Onnittelut vielä tätäkin kautta ja paljon tsemppiä kämpän hakuun. Tiedän millasta se voi pahimmillaan olla ;) Vappu ulkkareiden kesken on varmaan vähän eri kun Helsingissä.. toivottavasti ilmatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kiitos! Ja joo, vielä en voi valittaa tästä kämpänhakuprosessista kun tiedän millaista sulla oli :) Täällä asuvien suomalaisten kesken vappu tuntuu olevan tosi suuri juttu joten mielenkiinnolla odotan sitä!

   Poista

Kiva kun kommentoit!