torstai 11. huhtikuuta 2013

Soho, Central Park & view from the top

Noniin, jatketaanpa siitä mihin jäätiin. Eli kävely oli tosiaan avainsana koska siten tietysti näkee ja kokee eniten. Joten kun tultiin Staten Islandin lautalta päätettiin kävellä "ylöspäin" kohti Sohoa.


Parasta Nykissä on kyllä ne eri "naapurustoalueet", joilla on kiva kävellä ympäriinsä!Seuraavaksi kyllä vähän fuskattiin koska jalat oli jo kaikesta tepastelusta hieman hellänä, joten päätettiin ottaa metro kohti Central Parkia, joka on niiiin kaunis tähän aikaan vuodesta ;) Noh, haluttiin kuitenkin katsastaa se ja tehdä romanttinen kävely Central Parkissa!


Päätettiin uhmata hieman säätä ja pistää pystyyn mini-piknik puistossa. Käytiin nimittän hakemassa eväät Time Warner Centerin Whole Foodsista ja istuttiin hetkeksi kallioille.

Whole Foods on ihana kauppa, voi kun kaikkiin ruokakauppojen sisustukseen olisi panostettu noin paljon!
Pienen eväsretken jälkeen oltiin varattu liput Top of the Rockiin eli Rockerfellerin huipulle! Ostettiin liput netistä joten ei tarvinnut jonottaa ollekaan. Ja voi vitsit, en tajua miksi olen aikaisemmin ollut vaan Empiren huipulla kun täältä oli niin paljon paremmat näkymät! Suosittelen siis ehdottomasti! Kaikenlisäksi ostettiin liput siten että nähtiin vielä maisemat päivänvalossa mutta sitten nähtiin myös kaupunki iltavalaistuksessa kun aurinko laski. Niin kaunista!Kaupungit iltavalaistuksessa on kyllä niin ihania, yksi parhaista jutuista joita tiedän!

Tämä olikin vika ilta Nykissä, aamulla lähdettiin kohti Philadelphiaa. Joten sinne suuntautuu postauksetkin seuraavaksi, vaikka kyllä varmaan Nykin kuvia täytyy vielä tänne eetteriin pistään kun moni mun mielestä ihana kuva jäi nyt puuttumaan ;)

2 kommenttia:

 1. Kiitos näistä NYC-kuvista! Ihana katsoa niitä ja unelmoida itseään takaisin NYC:n kaduille. Rakastan sitä kaupunkia! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :)! Se on kyllä maailman ihanin kaupunki, luulenpa että tulen palaaman näihin kuviin vielä monta kertaa!

   Poista

Kiva kun kommentoit!