keskiviikko 29. toukokuuta 2013

"When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford"

Vielä kerta kierron päälle Lontoota. Koska se on vaan niin ihana. Koska se tuntuu kodilta. Ja koska siellä asuu ihania tyyppejä. Ja koska sää oli (kerrankin) ihana.


Itseasiassa veikkaan kyllä että näiden tyyppien kanssa hengatessa on ihan sama missä päin maailmaa on, mutta kun tähän vielä yhdistetään yksi lempikaupunkeista, tietää että takana oli loistava viikonloppu.


Koko reissun tarkoituksena olikin relata, ottaa iisisti ja nauttia sekä Lontoosta että kavereiden seurasta. Ja luulen että onnistuin siinä juuri niin hyvin, koska tulin takaisin Brysseliin hymy korvissa.


Lontoo tuntuu kodilta ja siellä on kaikki tuttua. Tiedän miten asiat toimii ja osaan kieltä. Brysselin jälkeen se tuntui vaan niin loistavan rentouttavalta. Täällä kun ei oikein mikään ole tuttua ja kieltä en osaa sitten ollenkaan. Joten Lontoossa sai pääkopan pistää taas tutulle moodille ja muistella viime vuotta joka todella kuuluu mun yksiin parhaimmista vuosista tässä elämässä.


Reissun aikana näin myös ihanaa Liisaa ja käytiin ilmaisella kummituskävelykierroksella, tosin me keskityttiin höpöttämään aika paljon heti kun opas keskeytti puheensa ;) Oli hauska todella näin "oikeassa elämässäkin" kun Liisan blogia olen nyt jo jonkun aikaa seuraillut.

Näyttääkö tutulta? Täällä on kuvattu Pottereita...
Muuten viikonloppu koostui kävelystä Hyde Parkissa, pienestä shoppailusta, ulkoilusta Shoreditchissa kavereiden kanssa (siis baari meni jo klo.02.00 kiinni!! Shocking.), brunsseilusta, löhöilystä, Pimmsin juomisesta, juoruilusta, auringossa hengailusta, uusin paikkoihin tutustumisesta, pubeilusta ja ylipäätänsä vaan elämästä  nauttimisesta.


Lontoossa saattoi olla niin hauskaa että mulla on taas parit Eurostar liput varattu heinäkuulle...

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit!