tiistai 10. kesäkuuta 2014

Summer 2014 bucket list

Aloitin tekemään kesälistoja kun pääsin lomille ensimmäisen yliopistovuoden jälkeen. Tykkään listata asioita ja nimenomaan miettiä kivoja juttuja kesää varten. Ja kun ne on listattu ylös, eivät ne myöskään unohdu niin helposti! Kesäkuun alun kunniaksi ajattelinkin jakaa kesälistan myös tänne!

Olen myös huomannut kun enää ei ole varsinaista "kesälomaa", on vaikeampi asennoitua kesämielentilaan. Silloin kun yliopistosta pääsi lomalle Suomeen, oli automaattisesti heti lomamoodille, vaikka töissä kävinkin kesäisin. Ja Suomen kesä on Suomen kesä, ei sen ole voittanutta. Nyt kuitenkin pitää yrittää ottaa kaikki ilo irti kesästä Englannista ja oikeasti tehdä kesäisiä juttuja!

SUMMER 2014 BUCKET LIST


Vietä kesäinen päivä Lontoossa...

Telttaile Peak Districtillä...

Pikniköi puistoissa mahdollisimman usein...

Käy katsomassa leffaa ulkoilmateatterissa...


Golffaile...

Syö paljon jäätelöä...

Tee kesäretki Glasgowiin katsomaan Commonwealth Gamesejä...

Vietä kahden viikon ihana kesäloma Suomessa kavereita nähden, perheen kanssa aikaa viettäen, mökkeillen, juhlien ja ylipäätänsä nauttien Suomen (toivottavasti) upeasta kesästä...


Tee päiväretki Cambridgeen...

Löydä ihana järvi jossa voi käydä uimassa...

Käy pyöräretkillä (osta ensin pyörä)....

Tutkaile National Trust paikkoja...


Tutustu Derbyn terassitarjontaan...

Käy piknikillä myös töiden jälkeen...

Lue paljon kirjoja ja vietä vähemmän aikaa koneella...


Tulkoon tästä mahtava kesä vuosimallia 2014

Kuvat: Pinterest


14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja fiiliksiä! Mulla on vähän ristiriitainen tunne, kun tavallaan tuntuu että kesä menee ihan harakoille kun oon niin kauan (kuukauden) reissussa, mutta toisaalta en tiedä mitä tekisin jos reissua ei olis tiedossa... vähän kakspiippuinen juttu!

  Ihanaa kesää sinne... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä ihan huippu reissu tiedossa, ja ehtiihän sitä kesästä nauttia vallan mainiosti vaikka olisi kuukauden reissussa, täytyy vaan yrittää ottaa kaikki ilo irti (ja toivoa hyvää Suomen kesä säätä!). Aurinkoista kesää myös sinne!!

   Poista
 2. Ihania kesäjuttuja, hyvä suunnitelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä :) Nyt täytyisi vaan sään muuttua kesäiseksi niin hyvin menee!

   Poista
 3. Tää oli kiva, mäkin haluun tehdä! :D
  ja on kyllä houkuttelevat suunnitelmat sinulla... tosin pitää ahkeroida, jos aikoo nuo kaikki yhdessä kesässä toteuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan tekemään kesälistaa, se on oikeasti ihan hyödyllinen kapistus :D Ja joo, aika paljonhan tuossa on, mutta kivoja juttuja on kiva tehdä ja organisoida!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Munkin mielestä, nyt täytyy vaan ruveta toteuttamaan näitä juttuja :D

   Poista
 5. Ihania kesäjuttuja! Tällaisia on kiva tehdä ja myös lukea toisten laatimia kesälistoja :) Itsellekin on nyt iskenyt kunnon kesämoodi päälle ja ai että, ei voi kun nauttia tästä vuodenajasta. Pääsisinpä minäkin Suomeen kesästä nauttimaan, mutta ehkä ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on kyllä ihanaa aikaa! Ja teillä on kyllä ihanat kesälomasuunnitelmat tiedossa, Suomeen sitten vaikka ensi vuonna!

   Poista
 6. Erinomaiset summer planit sinulla! Golf ennen kaikkea ...... St Andrews? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielesta, nyt pitaisi paasta vaan toteuttamaan naita :) St Andrewsiin olis kyl kiva menna golfaa, tosin en taida olla rittavan hyva et paasisin minnekaan kentille siella :D

   Poista
  2. Yllattaen (?) St Andrewssa oli kaiken tasoisia golffareita, kun itse siella olin..... ja jos oiken muistan niin vain Old Course on tiukka HCP:n suhteen. New Course & Jubilee eivat suuremmin HCP korttia kyselleet. Royal Aberdeen on tosi kiva pelata, mutta niiden HCP on muistaakseni Old Courseakin tiukempi. Kun itse siella pelasin, niin HCP oli <5, joten en tarkkoja numeroita muista.

   Mitka ovat suosikki kenttiasi siella?

   Poista
  3. En ole viela itseasiassa kertaakaan pelannut golfia Briteissa, olen aina ollut laiska raahaamaan bagia tanne, mut nyt siihen tuli muutos kun ostin oman setin tanne Britteihin. Mielenkiintoista paasta nakemaan kenttien tasoa taalla, ensi viikolla paasen jo toivon mukaan pelaamaan!

   Poista

Kiva kun kommentoit!