maanantai 24. marraskuuta 2014

Joulufiilistelyä Lontoossa

Kirjoittelinkin tuossa taannoin päivästäni Lontoossa, jossa fiilistelin niin kaupungin ihanaa tunnelmaa kuin myös niitä upeita jouluvaloja. Ajattelinkin nyt jakaa hieman enemmän näitä jouluisia kuvia - ehkä teilläkin nousee joulufiilis? Ja hei, nythän on enää kuukausi jouluun!

Lontoo mun mielestä upea joulunaikaan - kaikki ne jouluvalot ja upeat jouluikkunat saavat ainakin minun joulumielen heräämään!

Ja ilmeisesti monen muunkin...Olen aina rakastanut Somerset Housea ja sen luistinrataa, tänä vuonna sponssaajana toimii tavaratalo Fortunum & Mason. Kävelin sinne vähän fiilistelemään ja ihastelemaan upeaa kuusta ja samalla kuulin kuinka lapset lauloi sydämensä kyllyydestä Disneyn Frozenin kipaletta Let it go. Se tuntuu olevan aika suosittu tällä hetkellä ja ilmeisesti tuo luistinrata herätti lasten sisäiset laulukyvyt esiin ;)

Mietinkin että jos saisin valita minne lähteä kaupunkilomalle joulua fiilistelemään niin valitsisin juuri Lontoon tai New Yorkin. Monet hehkuttavat Pariisia joulunaikaan, mutta koska en itse ole koskaan ollut suuri Pariisi-fani niin skippaisin sen.

Mutta nyt niihin Lontoon joulufiilistely kuviin!


Ihanaa joulunodotusta kaikille!


8 kommenttia:

 1. Tää tuli kuin tilauksesta! Oon juuri torstaina lentämässä Lontooseen pidemmälle viikonloppulomalle, kiitos kuvien, hihkun vaan sisäisesti innoissani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihan loistavaa :) Mahtavaa Lontoon reissua, varmasti on kiva ja jouluinen matka tiedossa!

   Poista
 2. Hah -nyt tiedän mitä saan joululahjaksi - olet laittanut jo Peuran jalustalle kuljetusta varten - kiitos tiedät että rakastan niitä!!!!!
  Äiti

  VastaaPoista
 3. Liberty ja joulukoristeet menee kyllä yhteen niin täydellisesti, ja Covent Gardenin jättipallot on myös aina ihania. Hitsi kun 9.12. on vain kahden tunnin vaihto Heathrowlla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Covent Garden on kyllä niin kiva joulunaikaan! Harmi ettet ehdi piipahtaa Lontoossa nyt tänä vuonna ennen joulua mutta tulehaan näitä tilauksia uudestaan, ihanaa että pääset Suomeen!

   Poista
 4. No on siina kuusella ja koristeilla kokoa! Jouluinen Lontoo tai New York etenkin olisi ihana. Aivan huippua, etta on melkein jo joulukuu, meinaan laittaa joulukoristeet esille nyt viikonloppuna, jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saman aion minäkin tehdä eli koristeet esille viikonloppuna, sit on jo aika :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!