torstai 17. joulukuuta 2015

It's beginning to look a lot like Christmas....Tai no, näitä postauksen kuvia katsoessa ei ehkä ihan heti usko että on joulukuu. Briteissä on ollut ennätyslämpimät kelit joulukuussa ja tänään aamulla kun kävelin juna-asemalla toppatakki päällä ja talvisaappaat jalassa niin tulihan siinä kuuma kun lämpöasteita oli +12. Radiossa ne jopa väittivät että jouluna saattaisi olla +18!!! Noh, kuuleman mukaan ei ne kelit paljon talvisemmaksi Suomessa mene vaikka sinnepäin olen huomenna suuntaamassa....Nämä kuvat otin kuitenkin viime sunnuntaina kun lähdettiin iltakävelylenkille ja otin kerrankin kunnon kameran mukaan jotta pystyin vähän kuvaamaan jouluvaloja. Tosin ilta oli aika sumuinen joten näistä kuvista tuli (ainakin omasta mielestä) vähän kummitusmaisia...

En todellakaan ihan keksi miksi päätin tulla kirjoittelemaan blogiin kun tässä olisi miljoona muutakin juttua tehtävänä. Tällein käy aina viikkoa ennen kun pitäisi lähteä lomalle: yhtäkkiä kaikki hommat tuntuu kaatuvan päälle vaikka kuinka tuntuisi siltä että on yrittänyt valmistautua kunnolla. Työpäivät on paukkunut puolin ja toisin, yleensä vielä illallisen jälkeen olen avannut läppärin ja yrittänyt saada hommia tehtyä. Sinänsä tämä ei ole erityistä, koska näin käy joka kerta kun tiedossa on pidempi loma, mutta olen kyllä innoissani kun vihdoin pääsen lomalle. Ihan kaipaan sitä että pääsen kotiin ja jouluna on lupa ottaa rennosti! Tosin tällä hetkellä näyttää siltä että joudun vielä kotoakin tekemään muutamia hommia ennenkuin ehdin rauhoittumaan joulunviettoon. Huomenna kuitenkin lähtee kone Suomeen ja siinä minä aion olla mukana!

Olen aikaisemminkin kirjoitellut tästä, mutta minulle yleensä se ihan oikea joulufiilis tulee siinä vaiheessa kun saavun lentokentälle Briteissä ja tiedän että kohta pääsen nauttimaan joululomasta Suomeen. Rakastan lentokenttiä joulunaikaan - minulle ne merkitsevät kotiinpaluuta sanan suurimmassa merkityksessä. Ja ehkä tietysti Love Actuallyn kuuluisa lentokenttäkohtaus on myös vaikuttanut tähän...Lentokentillä vallitsee ihana tunnelma joulun aikaan. Joulufiiliksen tuo myös se tietty tunnelma joka töissä vallitsee: pikkuhiljaa kollegat lähtevät joululomille ja toimistossa kaikuu hyvän joulun toivotukset. Ja tietty kaikki tuo vaikka mitä ihania jouluisia herkkuja jaettavaksi. Nimimerkillä. söin eilen neljä Mince Pieta peräkanaan niin nopeasti että sitten tuli ällö olo. Koskahan oppisi sen itsehillinnän jalon taidon? Kollegan kanssa onnistuttiin tuhoamaan yksi iso suklaalaatikko päivässä. Eikä edes tuottanut vaikeuksia!

Joulufiilis alkaa olla jo ihan hyvissä vaiheissa mutta kotiin päästessä aion katsoa kaikki hyvät joululeffat, leipoi lisää pipareita, fiilistellä joulua ehkä Helsingissä ja koristella kotia perheen kanssa. Joten eiköhän se joulutunnelma nouse ihan kohta huippuunsa! Voi olla että blogi päivittyy loman aikana tai sitten ei, mutta instassahan voi seurata jos haluaa, eli nimimerkillä @laura.fin!

Hyvää joulunodotus aikaa kaikille!


2 kommenttia:

 1. Oon kuunnellut Michael Bublen joululevyä jatkuvasti viime päivinä, ja otsikon biisi soi ihan koko ajan mun päässä. :D Mut ei se mitään, voisi olla joku paljon rasittavampikin renkutus!

  Täälläkin on ollut ihan tosi lämmin syksy ja joulukuu. Yli kymmenessä asteessa on menty tällä viikolla, niin outoa! Mä pääsen onneksi jouluksi Pohjois-Suomeen. Siellä pitäisi olla ihan kunnon luminen talvi ja pakkaset. Toivotaan, et niitä saataisiin vielä eteläänkin.

  Ihanaa joulunaikaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, meillä lähti Buble jo kieltoon kun renkutin sitä viimeisen kuukauden ennenkun miehen mitta täyttyi ja se pyysi soittamaan IHAN mitä muuta tahansa joulumusiikkia :D Mutta kun Buble on niin hyvä!

   Oih, ihanaa että pääset Pohjois-Suomeen, siellä on kyllä varmasti upea joulumaa odottamassa! Ihanaa joulunodotusta!!!

   Poista

Kiva kun kommentoit!