maanantai 24. lokakuuta 2016

Viikkokatsaus/NYC editionMinulla on tavoitteena koluta mahdollisimman monta New Yorkin kattobaaria tässä parin kuukauden aikana. Nyt tietenkin kun ilmat viilenee tämä voi olla hieman haastavampaa. Kuitenkin, maanantaina oli ärsyttävä päivä kaikenkaikkiaan mutta onneksi kaveri oli saapunut päiväksi Nykkiin joten ehdotinkin heti että testattaisiin uutta kattoterassia. Tällä kertaa ehdotin sellaista paikkaa kun Top of the Strand joka oli melkein Empire State Buildingin vieressä. Fiilikseltään kiva ja ihanan rento chillailupaikka mutta näköaloiltaan ei voittanut kahta edellistä terassia joita olen testannut. Tuntuu kyllä että olen nähnyt enemmän juuri Suomessa asuvia kavereita täällä Nykissä kun ikinä Suomessa ollessani!

Alkuviikosta täällä oli aivan sairaan lämmintä. Siis ihan kreisit kelit ottaen huomioon että oli lokakuun puoliväli. Tiistaista keskiviikkoon lämpötilat pyöri todella siinä +28 asteen hujakoilla. Tämän vuoksi lounastauot siirrettiinkin puistoihin ja jälkkäriksi napattiin jätskit - kesä tuli hetkellisesti takaisin mikä sopi minulle!Muuten melkein kaikki viikko-illat menikin jotenkin töihiin liittyvissä kissanristiäisissä (mitkä olivat kyllä kaikki ihan kivoja) jonka takia varmaan tuntuikin siltä että tämä viikko meni ihan ennätyksellisen nopeasti. Ja jaettavaksi ei jäänyt niin paljon kuvia tänne blogin puolelle...Mutta haluan silti tallenoida itseäni varten näitä joka viikon tapahtumia!

Keskiiviikkona olikin sarjassamme viimeinen Pressanvaalitentti ennen äänestyspäivää. Melkein harmi koska olihan nuo väittelyt kerrassaan herkullista katsovaa. Siis viihdyttävää ja samalla välillä ihan kauhistutti.

Viikon positiivisin teko tapahtui perjantaina. Vettä tuli oikeasti kun saavista kaatamalla. Olin lähtenyt hakemaan kahvia enkä ottanut sateenvarjoa saatika takkia mukaan koska silloin kun lähdin ei satanut. Noh, eikös se taivas auennut kun olin saanut kahvin käteen. Päätin sitten juosta kaksi blokkia toimistolle mutta jouduin pysähtymään liikennevaloihin. Juuri kun olin valittanut kuinka kaikki nykkiläiset on töykeitä ja epäystävällisiä niin eräs herrasmies sanoi että voin jakaa sateenvarjonsa kanssani (ei sellaisella kreepyllä tavalla). Hänen toimistonsa oli lähellä omaani joten hetken matkaa kävelin sitten yhtämatkaa hänen sateenvarjonsa alla. Ah, kyllä tästä kaupungista näköjään ystävällisiä ihmisiäkin löytyy!Perjantaina muutinkin sitten tänne uusille kulmille Brooklyniin. Ja täytyy sanoa että olen kyllä niin ihastunut tähän alueeseen. Tiedän jo nyt että tulen viihtymään täällä vallan mainiosti seuraavan kuukauden ajan! Kävin heti samana iltana kaverin kanssa drinksuilla ja alueella näytti olevan niin paljon ihania ravintoloita, kahviloita ja kauppoja että tässähän se kuukausi meneekin niitä testaillessa.Viikonloppu menikin rentoillessa, sunnuntaista ajattelin kirjoittaa enemmän omassa postauksessa ja lauantain koiraparaatista kirjoitinkin jo eilen. Lauantai-aamun aloitin myös ihanassa kahvilassa nimeltä Tiny's Giant East Villagessa. Kerrankin aamiaispaikka joka oli kiva, hyvää ruokaa ja ennenkaikkea se oli edullinen! Iso peukku tälle paikalle siis!

Viikonlopun bonarina toimi myös se, että mies varasi meille jo matkan ensi huhtikuulle (minun 30-vuotis matka niin sanotusti) ja lähdetäänkin risteilemään Karibialle - ihan huippua!Ensi viikosta onkin varmaan tulossa aika aktiivinen, alkuviikolle on sovittu jo vaikka mitä tekemistä ja perjantaina mieheni saapukiin Nykkiin! Tuskin maltan odottaa!

4 kommenttia:

 1. Tätä sun Nyki-eloa on tosi kiva seurata. Ei tosin auta yhtään mun armottomaan matkakuumeeseen :D ja Karibian risteily..ei vitsi. Missä kaikkialla stoppaatte silloin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla että näitä arkijuttuja on kiva lukea!
   Me lähdetään ja saavutaan Puerto Ricoon ja sit seilataan niitä pienempiä saaria läpi eli St Maarten, Antigua, St Lucia, St Kitts&Nevis ja Barbados! Odotan jo innolla!

   Poista
 2. Tuo sateenvarjoanekdootti <3 <3 <3

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!