maanantai 21. marraskuuta 2016

Viikkokatsaus/NYC edition

Tällä viikolla on tullut fiilisteltyä mm. joulua. Suurinosa kaupoista on jo laittanut jouluikkunat-ja valot kondikseen ja Starbucksin joulumukitkin ovat saapuneet! Alkuviikosta oli vielä aika lämpimät kelit (about +15 astetta) joten kelin puolesta fiilis ei ollut kyllä kovin jouluinen...
Kävin vetämässä hepulit uudessa paperi/askartelu tarvikeliikkeessä. Olen aivan hullu mitä tulee erilaisiin vihkoihin, kyniin sun muihin ja täytyy sanoa että nämä New Yorkin ihanat paperikaupat ovat vain ruokkineet tätä hulluutta. Päätin myös siellä ollessa tehdä tänä vuonna joulukortit itse. Tein pari testikappaletta ja  lähetin miehellä kuvan että onko ne ok...Ja sieltä tuli sellainen yllättynyt "wau, noihan on oikeasti hienoja!". Koska kuulemma hän ei ollut ihan vakuuttunut tästä ideasta alkuunsa...

Sain raahattua itseni aamulenkille (mikä on ihan ennenkuulumatonta) mutta se oli kyllä sen arvoista. Sen lisäksi että päivä alkoi kivasti, oli ihana pinkissä valossa kylpevä Manhattan upea näky heti aamutuimaan.
Ihana Urban Spacen Broadway Bites pop-up ruokamarkkinat olivat vielä käynnissä viimeistä viikkoa ja kävinkin yksi päivä hakemassa sieltä herkullisen illallisen, nimittäin mac'n'cheese lohturuokaa! 

Lauantaina pääsin vihdoin piipahtamaan the Metropolitan Museum of Artissa joka on ollut to do-listalla jo jonkin aikaa. En ole oikein mikään taidemuseo-ihminen ja myönnän sen usein ihan suoraan. Moderni taide ei kiinnosta ollenkaan ja sen takia en ole esimerkiksi suonut ajatustakaan MoMassa vierailulle. The Metissä olen käynyt kerran aikaisemmin ja nyt päätin käydä hetken ajan siellä piipahtamassa. Museon sisäänpääsymaksut perustuvat lahjoituksiin, voit itse päättää summan jonka maksat (jotain kuitenkin on pakko maksaa), he antavat suositushinnaksi 25 dollaria. Päivä oli upea joten kovin kauan en aikaa siellä viettänyt mutta juuri tarpeeksi että pääsin hieman ihastelemaan varsinkin Egypti-hallia

Lauantaina vietin myös paljon aikaa kävellen Central Parkissa joka on vaan niin upea tähän aikaan vuodesta. Ne ruskan värit ovat aivan mielettömät ja täytyy kyllä todeta että mielestäni myöhäinen syksy on ehkä parasta aikaa vierailla Nykissä.



Sunnuntai on mennyt totaalisesti rentoillessa. Olisi pitänyt ehkä tehdä jotain tähdellisempää mutta sen sijaan olen viettänyt päivän vaan suurimmaksi osaksi löhöillen. Kävin aamupäivästä kävelylenkillä samalla löytäen parit joululahjat ja kävin ihanalla aamupalahetkellä tutussa kahvilassa. Maistoin ensimmäistä kertaa Matcha Lattea joka oli aivan tajuttoman hyvää! Täytyy myöntää että sen vihreä väri on saanut minut välttelemään sitä ennen, mutta ihan turhaan.



Ensi viikko onkin viimeinen "täysi" viikko Nykissä, niin se aika vain kuluu. Onneksi viikolla on tiedossa kivaa ohjelmaa kuten minun ensimmäisen ikinä Kiitospäivän viettoa ja the Rockettsien jouluesityksen katsominen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!