torstai 31. maaliskuuta 2011

-12 C, Hyvää päivää vaan!

Oli hieman shokki tänä aamuna kun päästin koirat ulos, tuo ulkona vallitseva "lämpötila". -12 C. Inhottavaa, mutta ainakin on muuten kaunis keli! Ja lumessakin näkyy ihana määrä mitä erilaisempia jalanjälkiä..

Eilinen oli hyvin politiikan täytteinen päivä. Politiikkaa ja uskontohan on aina niitä aiheita, joista ei välttämättä heti ensiksi halua alkaa keskustelemaan, ihmisillä kun tuppaa olemaan aina niistä hyvin vahvoja mielipiteitä (mukaanlukien allekirjoittaneella). Sen takia, vaikka tykkään yleisesti puhua politiikasta ja täällä blogissakin siitä aina tasaiseen tahtiin jauhan, en siitä tuntemattomien kanssa rupea väittelemään. Kavereiden kanssa sen sijaan saadaan yleensä aiheesta hyvät keskustelut aikaiseksi, mikä on aina mukavaa.
Eilen kävin kuitenkin Eurooppasalissa kuuntelemassa puolueiden nuorisojohtajien ulkopoliittista eduskuntavaalipaneelia, jonka vetäjänä toimi Charly Salonius-Pasternak. Todella mielenkiintoinen keskustelu saatiin aikaiseksi, ja 2 h kuluikin kun siivillä. Nuorisojohtajissa on se hyvä puoli, kuten paneelin vetäjäkin totesi, että he yleisesti vastasivat suoremmin esitettyihin kysymyksiin kuin heidän puolueidensa vanhemmat johtajat. Hyvä niin.

Poliittinen teema jatkui kotona, kun tein treffit telkkarin kanssa kasiksi, jotta ehdin katsomaan Uudenmaan vaalitentin. Ja sen jälkeen vielä Ulkolinjan joka käsitteli Oikeiston nousua Euroopassa, joka onkin suoraan tällä hetkellä meneillään olevan kurssin aihetta.
Ja tänään olisi sitten Ylen suuri vaalitentti.

Olen joutunut nyt parina aamuna heräämään aika aikasin ja lähtenyt autonrattiin ja tänä aamuna tajusin sit yhden asian. Olen kaivannut NRJ:n aamupoikien juttuja. Tai no kaivannut on ehkä vähän väärä sana, mutta heitä on hauska kuunnella heti aamusta ja hyvä tapa aloittaa päivä! Se mitä en ole kaivannut on nämä kaikki maininnat näistä Suomen turhista, ö-luokan julkkiksista kuten Martinasta & Eskosta (mistäs muualtakaan kuulin heistä kun radioista).

Kuuntelen paljon musiikkia, mutta mulla on aivan järkyttävän tavallinen musiikkimaku. Kuuntelen listahittejä radiosta ja niistä tykkäänkin paljon. Toisaalta olen aina avoin uusille suosituksille ja uusille musiikkityyleille.
Tänä aamuna kuulin radiosta aivan ihanan biisin, ja se on pakko jakaa täällä. Varmaa listahittikamaa mutta iski kovaa..
Ja tämä uutuus Sunrise Avenuelta kuului myös radioista tänä aamuna:Nyt onkin aika lähteä koirien kanssa ulos temmeltämään ( -12 C, hrrr) ja sitten täytyykin lähteä Ikeaan shoppailemaan! Ihanaa päivää kaikille!

EDIT/ Niin, siis tuo -12 C oli silloin kuuden aikaa aamulla jolloin oli jo hereillä..nythän siellä on jo oikeen kaunis keli!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi Coming Home -biisi tosiaan! Kiitos vinkistä ja nautihan Suomi-lomastasi! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, nautin kyllä, ihanat kelitkin on ollut! Hyvä että joku muukin tykkäsi biisistä, mä ihastuin siihen niin lujaa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!