maanantai 21. maaliskuuta 2011

What happens in Vegas, stays in Vegas

Saatoin harrastaa hieman luontokuvailua bussissa matkalla Aberdeenistä Glasgowhon. Bussireitin varrelta löytyy niin kauniita maisemia, että toivoisin välillä pystyväni pysymään jopa hereillä. Minulla kun sattuu olemaan tapana nukahtaa heti kun bussi lähtee asemalta. Perjantaina oli vielä niin kaunis ja aurinkoinen päivä että bussissa istumisen sijasta olisi pitänyt olla samoilemassa jossain vuorilla.

Käytiin perjantaina tsekkaamassa Liam Neesonin uusin leffa Unknown. Jos tykkäsit samaisesta herrasta Takenissa kannattaa käydä tarkastaa tämä. Minä tykkäsin ainakin superpaljon, tälläiset leffat ovat juuri parhautta. Ja oli hetkiä kun puristin seuralaisen kädestä tunnot pihalle kun oli niin jännää..
Lauantaina mentiin juhlistaa iltaa todella makealle klubille Glasgowssa, nimeltään The Arches. Paikka sijaitsee Glasgown rautatieaseman alla, josta tulee myös paikan nimi, paikka kun koostuu isoista "kaariholveista". Hyvää musiikkia (tosin ei ehkä mun tyylilajia, mutta silti), hauskaa seuraa ja ainekset hyvälle illalle on tiedossa!

Sunnuntaina olikin sitten odotettu Aberdeen University Dance Societyn vuotuinen tanssishow. Olin viime vuonnakin katsomassa ja silloin jo tykästyin, oli todella kiva ilta! Noh, tänä vuonna oli luvattu pistää paremmaksi ja se kyllä toteutui. Shown teemana oli Viva Las Vegas ja aivan mielettömän shown he olivatkin saaneet aikaiseksi. Tapahtumapaikkana oli Beach Ballroom joka jo itsessään käy hienosti tuollaisiin tilaisuuksiin mutta muutenkin koko konsepti oli mietitty loppuun asti (tai no ei ehkä ihan, takana istuvat eivät nähneet mitään). Paikalla oli gliztiä, glamouria ja valojen ja kimallusten säihkettä. Oli orkesteri, tulennielijöitä, jönglööraajia, hääkappeli ja pelipöydät. Illan tuotot menivät hyväntekeväisyyden nimissä Unicefille. Olin todella vaikuttunut kuinka hienosti he olivat saaneet koko tilaisuuden järjestettyä, olihan se ihan eriluokkaa kuin viime vuonna. Ja itse esitykset oli hienoja: nykytanssia, hip-hopia, Bollywoodia, balettia, jazzia, breakdancea, salsaa, flamencoa...Mun ehdottomiin suosikkeihin kuului yhden pariskunnan esitys joka oli vailla luokkaansa. Myös hip-hop esitykset oli lähellä sydäntä. Ja Bollywoodissa oli ihan mieletön meininki päällä!
Hurjan hieno ilta siis kaikenkaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!