tiistai 15. maaliskuuta 2011

Sushia ja esseitä

Täällä on jo muutaman päivän satanut kissoja ja koiria taivaan täydeltä. Ja arvatkaa vaan kenen sateenvarjo on rikki? Arvasin kyllä että ne upeat keli kostautuu jossain vaiheessa ja tässä sitä nyt ollaan. Ärsyttävää.

Eilinen päivä meni ihanan leppoisissa tunnelmissa, tällä viikolla (normaalista poiketen) luentoja on vasta perjantaina. Tiistain Human Rights-kurssin luentoja ei ole, koska meidän kuuluu työskennellä tällä viikolla meidän esseiden parissa. Torstain Extreme Right-seminaaria ei ole, koska torstaina on joku luennoitsijoiden lakkopäivä (eläkkeistä sun muuta). Noh, enpä valita.

Eilen illalla käytiin Yo Sushissa syömässä. Kyseessä on ravintolaketju jonka putiikkeja löytyy ympäri Brittejä, ja ravintolalla on hauska periaate, että haluamiasi annoksia voit ottaa suoraan liukuhihnalta ja erivärisille lautasille kuuluu eri hinta. Sushi on mielettömän hyvää ja wasabi todella vahvaa (nim.kannattaa laittaa heti suoraan sitä wasabia enemmän, jotta ainakin hengitystiet avautuu kunnolla). Maanantaisin heillä on "Blue Monday" jolloin nimensä mukaisesti kaikki lautaset on sinisiä ja maksaa £ 2.30/annos. Suosittelen lämpimästi käymään, liukuhihnaidea on kiva ja muutenkin koko paikka on kiva. Ei varmasti vedä vertoja joillekkin tunnelmallisille ja "oikeille" sushiravintoloille, ketju kun kuitenkin on, mutta serves it purpose really well!Tänä aamuna sain jonkun mielihäiriön ja olin jo klo.08.00 salilla, jossa vedin sitten himotreenit ja ysiltä olinkin jo lähdössä takaisin kotiinpäin. Vaikka päivä alkoikin hyvin, niin jäinpä sitten tietenkin jumittamaan kotiin useaksi tunniksi vaikka koko päivän tarkoituksena oli tehdä Human rights-kurssin esseetä kirjastossa. Tehokasta työaikaa esseeseen tuli käytettyä ehkä tunti. Pääsin kirjastoon vasta kahdeksitoista, sit yhdeltä pitikin mennä  jo lounaalle, kahdelta nähdä kaveri kahvilla ja olinkin sitten vasta kolmen jälkeen uudestaan kirjastossa. Huomenna paremmalla onnella toivottavasti.

Olen innostunut taas tekemään erilaisia smoothieita. Mikään ei toimi parempana väli-/iltapalana kuin ihana hedelmäsmoothie! Tällä kertaa omani koostui kreikkalaisesta jugurtista, banaanista, päärynästä, pomegranate mehusta. Tällä kertaa lisäsin myös teelusikallisen kaakaojauhetta mukaan, ja nam,nam että oli hyvää! Nyt onkin tämän parissa hyvä nauttia loppuillasta katsellen Fast & Furious 4  (todella laatuelokuva, I know) ja nauttien siitä että voi olla sisätiloissa peittojen välissä kun ikkunaan hakkaa raivokas sade!

2 kommenttia:

  1. mä haluun tehosekottimen nyt nyt nyt!! nam :)

    VastaaPoista
  2. Haha, joo kannattaa ehdottomasti hankkia! Meillä on semmonen sauvasekotin, et sekin tietty toimii, voi olla et ne on halvempia meinaan..mene ja tiedä :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!