maanantai 14. maaliskuuta 2011

All that jazz

Kuuntelen tässä ihanaa Leona Lewisia youtubesta ja nautiskelen siitä kun elämä on niin ihanaa! Tämä viikonloppu oli aivan täydellinen kaikin puolin. Hyvää seuraa, musiikkia, ruokaa ja nautiskelua. Ihania kavereita ja ihania hetkiä yhdessä.

Perjantaina käytiin katsomassa elokuva nimeltä Fair Game, joka perustuu tositapahtumiin, Valeria Plamen muistelmiin. Wikipedian tiivistelmä leffasta on seuraava:

"Plame's status as a CIA agent was revealed by White House officials allegedly out to discredit her husband after he wrote a 2003 New York Times op-ed piece saying that the Bush administration had manipulated intelligence about weapons of mass destruction to justify the invasion of Iraq."
Tykkäsin leffasta todella paljon, en tiedä oliko sen takia koska opiskelut liittyy niin läheisesti tähän aiheeseen vai muuten vaan, mutta voin suositella lämpimästi. 


Täällä on ollut koko viikonlopun ihan superankea keli, joten lauantai menikin pitkälle sisätiloissa oleskellessa ja illalla kokkaillessa nami ruokaa ja ihania brownieita jälkkäriksi. Käytiin kaupassa ja sen 15 min sisään kun piti kävellä takaisin kotiin, ehdittiinkin kastua ihan läpimäriksi. 
Illaksi kaveri oli kuitenkin ehdottanut hauskaa ja hieman erilaista ohjelmaa. Nimittäin Aberdeenissä on käynnissä Aberdeen Jazz Week ja päätettiin lähteä kuuntelemaan salsa bändiä (kyllä, kuului osaksi Jazz-viikkoa) El Salsonia. Oli ihan mielettömän kiva ilta hyvän musiikin ja ystävien seurassa - ja uskaltauduttiinkin hieman tanssilattialle pyörähtelemään vaikka tekniikka ei ollutkaan ihan hallussa... 
Loppuilta päättyikin siihen että koko porukka tuli meikäläisen luokse syömään pellillisen "mokkapaloja" iltapalaksi ja keskustelemaan politiikasta (ei sinänsä ehkä paras idea siihen aikaa yöstä). Ihan superkiva ilta siis kaikenkaikkiaan.
El Salson


Sunnuntaina keli jatkui ankeampaa ankeampanakin joten päätettiin korvata karsea keli ihanalla creppi-aamiaisella kotona tehdyn smoothien kera. Ihan parhautta. Vietettiin rento päivä katsellen rugbyä (kuulemma joka supertärkeä Calcutta Cup Skotlannin ja Englannin välillä, valitettavasti Englanti voitti). Voin kertoa että oli hieman ähky olo kun oli vetänyt nuo kaikki crepit ja smoothien vielä päälle. Illalla vielä ylitin kaikki kokkaustaitoni ikinä ja väänsin täytettyjä paprikoita, ja ai että ne oli hyviä. Hyvin ruokapainotteinen viikonloppu siis kyseessä!
Sunnuntai-illan kruunasi vielä kun rakas ystävä ekalta yliopistovuodelta saapui Aberdeeniin pikavisiitille, ja muistojen kunniaksi mentiin Bar Revolutioniin drinksuille. Ihanaa että vaikka aika vierii eteenpäin ystävät pysyy ennallaan! Näihin tunnelmiin olikin ihana päättää mitä mainioin viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!