maanantai 14. maaliskuuta 2011

200 kuvaa tulossa

Nyt riittää ainakin puuhaa pääsiäisloman ajaksi (ihan kuin ei muuten muka riittäisi). Tilasin nimittäin extrafilm.com sellaset 200 valokuvaa viime kesästä, jotka pitäis laittaa nyt sit kansioon. Tuli kyllä niin ihania muistoja taas mieleen viime kesästä ja tietenkin kamala kesäkaipuu tänne sateen keskelle.
Viime kesä oli kesistä parhain, upeat säät tietenkin suosivat meitä ja oli paljon kivaa tekemistä koko kesän ajalle.
Toivottavasti ensi kesästä tulisi yhtä hieno, ja toisaalta varmasti tuleekin, olenhan taas kesän viettämässä Suomessa.


Kahvihetkiä Kauppatorilla
Mun ultimate lemppariasioita kesässä on ylipäätänsä se valon määrä (paljon helpompi herätä töihin), jäätelö, lounastauot puistoissa, mansikat, iltauinnit, rentous, letut, mökkeily ja lämpö.

Muurinpohjaletut on ihan parhautta
Kesä ja mansikat!
Juhannus
Kesällä voi mennä myöhään nukkumaan ja silti herätä suhteellisen pirteänä heti aamusta. Parhautta on erilaiset kesäjuhlat, kuten grillibileet, festarit ja puutarhajuhlat. En olekaan moneen vuoteen käynyt festareilla, ehkä tänä kesänä olisi aika korjata tämäkin epäkohta. Kesäisin elämä on ihanan rentoa ja ihmisetkin on paremmalla tuulella.Kesäiset piknikit kavereiden kanssa kuuluvat olennaisena osana mahtavaan kesään. Myös Helsinki on ehdottomasti parhaimmillaan kesäaikaan (niinkuin kaikki muutkin Suomen kaupungit). Kesällä mulla ei tule ikinä matkakuumetta minnekkään muualle, Suomen kesä riittää!

Kaipaako kukaan muu jo kesää?

4 kommenttia:

 1. Voi ihania kuvia. Kyllä, kesää kaivataan täälläkin!:)

  VastaaPoista
 2. "Kesällä mulla ei tule ikinä matkakuumetta minnekkään muualle, Suomen kesä riittää"
  loistava huomio, niin totta! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, toisaalta ei pitais laittaa kesakuvia esille kun tulee vaan jarkyttava kesakaipuu :) Annika, luulen etta se on aiti joka on laittanut kommentin mun ekan vuoden tekstiin, kirjoitustyyli on meinaan yhta epaselva ;)

  VastaaPoista
 4. Kaipaan! Ja ihan kaikkia noita asioita <3

  P.S. Alkoi älyttömästi tehdä mieli lättyjä :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!