keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Keltaisissa tunnelmissa

Tämän päivän ankeaa harmautta piristettiin keltaisin tunnelmin. Itse näytin hyvältä kanariantipun kopiolta kun viipottelin kaupungilla keltaisissa (!!) housuissa ja käsillä keikkui keltaiset paperikassit.
Olen aina ollut ja tulen aina olemaan rakastunut vanhempieni omistamaan järjestelmäkameraan (jos sitä ei yhtäkkiä löydy äiti, niin....), joten olen napsinut huvikseen vaikka minkälaisia kuvia. Varsinkin tänään, juurikin niistä keltaisista tunnelmista ;)

Jottei ihmiset ala pitämään minua ihan hörähtäneenä, niin kerrottakoon että tarkoituksena ei ollut "mätsätä" mun aamupalaa ja Hullareiden kuvasto toisiinsa. Mango-smoothie sattuu nyt vaan olemaan mun lemppari!


Harmaata, harmaata, harmaata ja ankeeta.


Mutta lumen sulaminen on ehdottoman positiivista! Vaikka loskakelit tuskin kenenkään lemppareita on.


Piipahdin todella Hulluilla Päivillä ja jotain sieltä tietysti tarttui mukaan, vaikka alunperin minun ei pitänyt ollenkaan lähteä hullutuksiin mukaan..Arki on ihanaa meidän koirienkin mielestä..


Ihanaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Upeat värisommitelmat ja ihana koira :).

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Joo, mua nauratti eilen toi koiran "ketarat kattoon-asenne". Ihanaa kun voisi joskus itsekin tehdä niin, näytti niin mukavalta :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!