sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Sunday feelings

Tämä päivä on taas todistanut sen, että Aberdeenin säätä ei voi kyllä koskaan ennustaa. Nimittäin päivä alkoi mielettömän aurinkoisesti, kävin lenkillä merenrannalla pelkässä topissa (niin ja siis kyllä ne housutkin löytyi). Sen jälkeen mentiin Seaton Parkiin "tekemään kouluhommia" ja aurinko paistoi ihan pilvettömältä taivaalta ja oli superlämmin ja kesäinen keli. Parhaimmillaan taisi olla + 17 C. Noh, kolmen aikaan alkoi mennä ihan kunnolla pilveen ja nyt siellä on tosi harmaan näköistä, vaikkakin lämmintä. "In Aberdeen you can experience four seasons in an hour"


On ollut aivan ihanan kesäinen sunnuntai: aurinkoa, mansikoita ja jäätelöä. Ihan parhautta.


Aamu alkoi heti ihanissa tunnelmissa, kun lenkin jälkeen päätin syödä aamupalan meidän pihalla ja nauttia upeasta säästä. Normaalisti vanhempien soitto lentokentältä matkalla kohti Sloveniaan olisi saanut minut myös haaveilemaan matkasta, mutta nyt olin täysin onnellinen mun mansikoihin, aurinkoon ja omaan takapihaan :)
Seaton Parkissa sitten tehtiin esseitä, mutta ei tarvitse tietenkään olla ruudinkeksijä jotta tajuaa että kombo esseen teosta joka ei sisällä tietokonetta on hieman huono. Luin jotain artikkeleita läpi esseetä varten ja tein parit muistiinpanot, mutta suurimmaksi osaksi aikani kyllä kului kaverin kanssa jutteluun, vieressä pelaavien poikien futistaitojen arvosteluun, nokosten ottamiseen (hups) sekä fretin ihmettelemiseen. Kyllä, joku oli tuonut puistoon frettinsä ulkoilemaan. Ainakin luultiin että se oli fretti. Tai sitten se oli näätä/joku pitkulainen olento/kärppä/pieni mäyräkoira tai ufo.


Tälläiset päivät on ihan parhautta ja en malta odottaa että kesä tulee! Ilmeisesti Suomenkin päässä on ollut ihan mahtavat pääsiäiskelit, joten ehkä tää on joku aalto joka pysyy sekä Brittien että Suomen yllä aina elokuuhun saakka? Toivossa on hyvä elää..

2 kommenttia:

  1. En ole viikkoon ehtinyt omien reissailujen takia sun blogiasi lukea, ja täällähän oli joku 7 uutta tekstiä odottamassa!:D Oletpas ollut ahkera bloggaaja.

    Mutta siis nuo mansikat näyttävät aivan ihanilta. Ah, kesä.:)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, olen kuule valtellyt tehokkaasti kouluhommien tekoa (joita on ollut aika paljon). Olen tullut siis rentoutumaan blogin pariin :) Huomenna nahdaan!!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!