sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Keväinen sunnuntai!

Ihana kevätsää ollut tänä viikonloppuna! Maatakin on jo ihan selvästi näkyvissä! Tämä sunnuntai on sujunut ihanissa tunnelmissa, tosin suurimmalta osin sisätiloissa, mutta mikäs siinä!

Katsokaa nyt miten ihana kevätkeli! Ja siellä tuoksuukin ihan kevät  - multa, raikas kevätilma ja lumen sulaminen!Nautittiin ihanaa banaani-suklaakakkua jonka päälle tuli vielä ihana kalorikuorrutus! Kakku onnistu tällä kertaa paljon paremmin verrattuna edelliseen kertaan kun sitä tein. Nyt se oli ihanan mehevää kun viime kerralla jäi hieman kuivaksi jasiitä syystä (eli mehevyyden syytä) tulikin vedettyä neljä (!!!) palaa kyseistä kakkua. Oli pakko lähteä illalla kävelemään koirien kanssa kun tuli hieman possu olo tuon suklaapommin jälkeen..
Tänään on tullut tehtyä töitä, mm. sen rakkaan läppärinkin ääressä (onneksi ei kuitenkaan koko päivää). Tuli katseltua enemmän ikkunasta tosin ulos ja keskitettyä kauniiseen keliin. Kun satuin piipahtamaan ulkona niin eikös todellisuus ollut tukkaa ravisuttava tuuli ja kylmyys. Ja suolaa haavoihin hieroi vielä se fakta kuinka A kertoi Glasgowssa olevan ihanan lämmintä, kuulemma jotain + 15 C paikkeilla.

Ihanaa, olen muuten löytänyt uuden, ihanan ja kivan suomalaisen tv-sarjan joka ei ole pelkkää haistattelua ja kiroilua. Nimittäin Yleltä tuleva Uusi Päivä! Olen tässä nauranut viimeiset puoli tuntia, niin hauska tv-sarja on kyseessä :)Oli muuten tosi hyvää salaattia: vuohenjuustoa, parmakinkkua, rucolaa, cashew-pähkinöitä, kirsikkatomaatteja ja paprikaa. Nam!


Arskat vaan päähän ja auringosta nauttimaan!Nyt pitäisi lähteä pakkaamaan Pietaria varten (btw, inhoan pakkaamista!) ja huomenna sitten kymmeneltä lähtee juna kohti Venäjää! Mulla on aika monia blogipostauksia tuolla tallessa, kun olen aloittanut niitä tekemään mutta ne ei ole ikinä päässyt julkaisuun asti, joten jotain ajattelin ajastella tänne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!