lauantai 23. huhtikuuta 2011

Viikonlopun tunnelmia

Tänä viikonloppuna olen..

Viettänyt aivan mahtavan perjantai-illan tyttöjen kanssa. Kolmen ruokalajin herkku-illallinen, skumppaa & mansikoita, bilistä, politiikkaa ja yhdessäoloa. Täydellinen ilta!

Lähtenyt kaupungille metsästämään otollista synttärimekkoa ensi viikolle, päätyen kuiten viettämään 6 tuntia kauppoja kierrellen kaverin kanssa ja tullen takaisin kotiin  kassien kanssa, josta sitä mekkoa ei kyllä löytynyt, mutta kaikkea muuta sitäkin enemmän..

Ihastunut löytöihin joita kaupoista tein. Erityisen suurta rakkautta aiheutti Primarkista ostettu 3-taulun setti. Sisustuskaman ostamista en kyllä mitenkään pysty tässä tilassa oikeuttamaan (muutto kuitenkin tässä kuukauden kuluessa), mutta kun kolmesta taulusta joutui pulittamaan vaan £ 4 niin eihän niitä voinut kauppaankaan jättää. Aina se mahtuu vaikka sitten Suomen kotiin ;) Ja niinkuin on varmaan huomattu, olen ihan ihastunut tuohon Union Jackin kuvioon..Lauantai-illan kunniaksi hakenut ihanan mättö-aterian kulma-intialaisesta ja nauttinut rennosta koti-illasta leffoja katsellen ja blogeja lueskellen..

Potenut hieman huonoa omatuntoa, koska koko lauantaina en suonut ajatustakaan sille esseelle, jota pitäisi varmaan tälläkin hetkellä kirjoittaa..Noh, aina on huominen..

Suunnitellut ensi viikon Royal Wedding- juhlia jotka pidetään meidän luona. Suunnittelussa on ollut myös niin omia synttärimeininkejä kuin vappukarkeloita...Kuunnellut sateen ropinaa ja iloinnut siitä faktasta että voin löhötä sängylläni ja nimenomaan vaan kuunnella sitä sadetta..

Tuoksutellut ihanaa sateenraikasta kevätilmaa ja nauttinut luonnon vehreydestä..

Kuunnellut Disneyn-klassikoita nostalgisissa tunnelmissa. Ehdottomat lempparit on edelleen Can you feel the love tonigh & Colors of the Wind...


Syönyt ihan liian vähän pääsiäismunia, vaikka niiden syöminen olisi kerrankin täysin oikeutettua!!


Onneksi huomenna on vasta sunnuntai! Toisaalta sunnuntai tulisi käyttää esseen kirjoitukseen, siivoukseen ja pyykinpesuun. Kammottavan tylsää, mutta elämä on ;)

Hauskaa pääsiäisviikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!