tiistai 25. syyskuuta 2012

Blogista...

Mä olen saanut vähän naputusta että kun blogi ei päivity yhtä usein kuin ennen, mun rakkailta vakkarilukijoilta, eli äidiltä ja Miss M:ltä ;) Noh, selitys siihen on melkosen helppo, tällä hetkellä asustelen Suomessa kunnes toisin mainitaan ja blogin tarkoitus on aina ollut kirjoitella elämästä ulkomailla jotta sukulaiset täällä tietää missä mennään. Nyt en tiedä oikein mistä kirjoittelisin kun kerta Suomessa olen (vaikka muutama juttu tuolla luonnoksissa odottaa toki viimeistelyä). Blogihan elää tietysti mun elämän mukana ja onhan sitä tullut kirjoiteltua juttuja niin Skotlannista, Kanadasta kuin Englannista joten on luonnollista että tälläisiäkin "välivaiheita" (kuten itse sitä kutsun) tulee.

Blogin lopetus ei kyllä ole käynyt missään välissä (vielä) mielessä, tykkään kuitenkin kirjoitella silloin kun inspis iskee ja eihän sitä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja missä sitä asuu. Tiedoksi siis vaan mun yli seitsemänkymppiselle mummille joka blogiani lukee Ipadinsa kautta! Joten kyllä täällä jatketaan ihan entiseen malliin, vähän vaan hitaammalla tahdilla :)  Ja nimeä oli pakko hieman muokata kun täysipäiväinen yliopisto-opiskelija en enää ole, nyt se kuulostaa omaan korvaan paremmalta (vaikkakin on hieman pitkä).

Käytän nyt kuitenkin tämän tilaisuuden hyväksi ja kysynkin siellä ruudun takana olevilta, onko teillä mitään tiettyjä aiheita joista haluaisitte lukea? Opiskeluista Briteissä lisää? Vai jostain ihan muusta? Ulkomailla asumisesta? Reissuista? Vai meneekö nämä arjen pälinät ja pölinät vielä hyvin läpi? Sana on vapaa!


Toivottavasti pysytte messissä minne sitten blogin seuraavat tarinat suuntautuvatkaan ;)

P.S. Yritin tehdä jotain "jännää ja kivaa" banneria mutta eihän siitä mitään taas tullut. En ikinä saa muokattua sitä sopivan kokoseks olematta liian iso ja en myöskään saa sitä keskelle. Miten voi muka olla niin vaikeeta? 

14 kommenttia:

 1. koska meet takaisin lontooseen? :)pidän sun blogista paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla :) Täytyy nyt katsoa, vierailemaan Lontooseen teen varmaan aika pian, mutta työtilanne näyttää että päädynkö asettumaan Lontooseen vai ihan jonnekkin muualle :)

   Poista
 2. Kaikki Briteissä asumiseen ja opiskeluun liittyvä kiinnostaa, lievittää vähän omaa ikävää tässä oman "välivaiheen" aikana - hassua muuten, että ajattelen "varsinaista elämääni" (Suomessa) vain välivaiheena ulkomaanelämälle, vaikka sen kai pitäisi olla toisinpäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sehän voi tietty olla vähän hankalaa noinpäin mutta sittenhän sun täytyy varmaan taas lähteä vain ulkomaille ;) Mulle tää tuntuu nimenomaan välivaiheelta kun en ole nyt pitkään aikaan asunut Suomessa lomia pidempään :)

   Poista
  2. Mulla on ollu viime vuosina aika lailla puolet ja puolet. Mutta uudet ulkomaansuunnitelmat on tietenkin kehitteillä - jos nyt saisi noi opinnot pakettiin, niin pääsisi taas lähtemään :)

   Poista
  3. Toimii varmaan ainakin hyvänä motivaattorina pistää opinnot pakettiin mahdollisimman pian :)

   Poista
 3. Kaikkea mahdollista sopivassa kombossa :D Tai ei sen tarvi ees olla mitenkään sopiva :D Matkailu, sisustus, politiikka, arkielämä, kaikki käy!
  Aika kova mimmi sun mummi iPadinsa kanssa lukemassa blogia! <3 Hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, epäsopiva ja sekalainen kombo toimii kyllä mulle :D
   Mun mummi on kyllä ihana <3

   Poista
 4. Mä komppailen Eveliinaa tän blogin sisällön suhteen! Suomessa postailin vanhoja juttuja maailmalta ja vähän ajankohtaisempaakin asiaa. Banneriin kantsii kokeilla Picasa (muokkaus)-Flick (lataus) -komboa ja sopiva koko löytyy kokeilemalla, esim. 1200x580 pikseliä plus tallettaa se png-muotoon (mielestäni parempi kuvanlaatu). En tosin ole mikään pro bannereiden teossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli epäselvän sopivan sisällön kombolla jatketaan :) Kiitos paljon neuvoista, Picasaa olenkin käyttänyt mutta suurin ongelma on ollut juuri muokata banneri sopivaan kokoon. Joten kiitos paljon, kokeilen nyt näillä neuvotella tehdä uutta banneria!!

   Poista
 5. Arkisia höpinöitä on oikein kiva lukea!! Mitä vain mistä tekee mieli kirjoittaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mäkin tykkään just kaikista eniten lukee niitä arkisia juttuja, tuntuu vaan et Suomessa ollessa en osaa kirjoittaa niitän:)

   Poista
 6. Juu, jatkat vaan samaan malliin ja höpsis lopettamisen kanssa! Ihana mummi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nytkin dataan Mummin iPadista kun oon mökillä! Tää on ihana, sekä mummi että iPad :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!